Platform voor Studentenwelzijn

Het EUR Programma Studentenwelzijn heeft als doel jullie te supporten tijdens het studentenleven aan de universiteit. We zijn trots op de diversiteit van onze studenten en willen elke student steunen en uitdagen om talenten en persoonlijke groei volledig te ontwikkelen. We organiseren regelmatig evenementen, bieden op verschillende manieren ondersteuning en werken voortdurend aan middelen om studenten te helpen een leven te leiden dat in balans is.

EUR heeft het Studentenwelzijnsplatform gelanceerd. Dit programma biedt EUR-studenten manieren om hun welzijn op peil te houden en te verbeteren: van het omgaan met gevoelens van eenzaamheid en stress, tot het verbeteren van de motivatie om te studeren. Je kunt lid worden van een studentenpanel, een luisterend oor vinden via de hulplijn, en deelnemen aan een breed scala aan sociale evenementen. Er is voor elk wat wils. 

Hier vind je een voorproefje van het Studenten Welzijn Platform. Let op: voor de meeste content wordt je gevraagd eerst in te loggen op het MyEur.nl intranet. Klik hier om direct naar het MyEur Studentenwelzijn Platform te gaan.

 

Wat we bieden


Gepersonaliseerde ondersteuning Vind je weg in de bestaande ondersteuningsstructuur van de EUR, en vind snellere, nieuwe alternatieven voor ondersteuning die door ons programma wordt aangeboden. 

Studenten hulplijn: Frisse Gedachtes

Voor wanneer je een luisterend oor nodig hebt.

Online Coaching met Siggie

Voor als je je gedachten op orde wilt krijgen.

Advies en begeleiding

Ondersteuning in elke situatie.

 


Sociaal en activiteiten Het programma studentenwelzijn hecht veel belang aan sociaal contact. We hebben verschillende mogelijkheden om andere studenten te leren kennen of samen iets te doen met welzijn. 

 

Living Room

Je thuisvoelen op de EUR

Wellbeing evenementen

Allerlei soorten activiteiten, voor iedereen

 


Hulpmiddelen en bronnen Er is aanbod en er zijn hulpmiddelen die je kunt gebruiken voor jouw welzijn en om je leven wat meer in balans te brengen.

 

Bronnen voor welzijn

Mentaal, fysiek, sociaal, spiritueel - het is allemaal belangrijk!

Skye

Jouw digitale tool voor persoonlijke ontwikkeling

Bibliotheek

Webinars, blogs en meer.

     

Jouw stem telt. Maak deel uit van ons studentenpanel!

We staan voortdurend in contact met studenten om betere ondersteuning en hulpmiddelen te creëren. Meld je aan, deel je mening, en bouw aan een betere toekomst voor je medestudenten. Je wordt er zelfs voor beloond! Door je aan te melden, ontvang je ook onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste inspanningen.

Schrijf je in

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen