Platform voor Studentenwelzijn

Student support

Bekijk het overzicht met het vernieuwde student support aanbod op MyEUR

Het EUR Programma Studentenwelzijn heeft als doel jullie te supporten tijdens het studentenleven aan de universiteit.

We zijn trots op de diversiteit van onze studenten en willen elke student steunen en uitdagen om talenten en persoonlijke groei volledig te ontwikkelen. Kijk eens wat wij te bieden hebben: van workshops, evenementen en cursussen tot een luisterend oor en persoonlijke professionele hulp. 

Image by freepik

We hebben JOU nodig! Vul de 2022 Monitor Studentwelzijn in

Deze enquête bevat vragen over jouw ervaring aan de Erasmus Universiteit. Dit betreft onder andere jouw algemene gezondheid, welzijn, stemming, coping, en gaat ook over het studeren na de COVID-19 pandemie. Het invullen van de enquête is vrijwillig, duurt ongeveer 30 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. Om je te bedanken voor je belangrijke bijdrage, kun je na het invullen van de enquête deelnemen aan een loterij waarbij cadeaubonnen voor bol.com (100, 50 en 15 euro) worden verloot.

Meer informatie

The Living Room is open!

De pop-up Living Room  is elke weekdag open van 12:00 - 17:00, tot het einde van het jaar! Kom ons opzoeken in de witte tent tussen het Food Plaza en Paviljoen op campus Woudestein om te chillen, rond te hangen met vrienden, spelletjes te spelen en praktische informatie te krijgen over welzijn op de EUR.  Volg ons op @eurstudentwellbeing en @eurlivingroom.

Meer van The Living Room

 

Wat we bieden


Gepersonaliseerde ondersteuning Vind je weg in de bestaande ondersteuningsstructuur van de EUR, en vind snellere, nieuwe alternatieven voor ondersteuning die door ons programma wordt aangeboden. 

Advies en begeleiding

Ondersteuning in elke situatie.

Online Coaching met Siggie

Voor als je je gedachten op orde wilt krijgen.

Studenten hulplijn: Frisse Gedachtes

Voor wanneer je een luisterend oor nodig hebt.

 


Sociaal en activiteiten Het programma studentenwelzijn hecht veel belang aan sociaal contact. We hebben verschillende mogelijkheden om andere studenten te leren kennen of samen iets te doen met welzijn. 

 

Living Room

Je thuisvoelen op de EUR

Wellbeing evenementen

Allerlei soorten activiteiten, voor iedereen

 


Hulpmiddelen en bronnen Er is aanbod en er zijn hulpmiddelen die je kunt gebruiken voor jouw welzijn en om je leven wat meer in balans te brengen.

 

Bronnen voor welzijn

Mentaal, fysiek, sociaal, spiritueel - het is allemaal belangrijk!

Skye

Jouw digitale tool voor persoonlijke ontwikkeling

Bibliotheek

Webinars, blogs en meer.

     

Jouw stem telt. Maak deel uit van ons studentenpanel!

We staan voortdurend in contact met studenten om betere ondersteuning en hulpmiddelen te creëren. Meld je aan, deel je mening, en bouw aan een betere toekomst voor je medestudenten. Je wordt er zelfs voor beloond! Door je aan te melden, ontvang je ook onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste inspanningen.

Schrijf je in

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen