Eurekaweek

Let op: De Eurekaweek 2019 zal plaatsvinden van 19 tot en met 22 augustus 2019.

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 19 tot en met 22 augustus. Ga jij vanaf september 2019 studeren aan de EUR, dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over het programma, slaapplekken en het studentenleven. Vanaf 1 mei kun je je hier ook inschrijven voor deze geweldige week! 

Daarnaast vind je op deze website ook informatie voor ouders, Rotterdamse studenten die zich willen inzetten om deze week tot een succes te maken of bedrijven die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden die de Eurekaweek te bieden heeft.

Contact

Het Eurekaweekbestuur is vanaf januari 2019 begonnen en zal zich de komende maanden bezighouden met de organisatie van deze week. Als je vragen hebt, kun je hier de Frequently Asked Questions bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via eureka@eur.nl

 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke dingen rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! 

Facebook: www.facebook.com/eurekaweekEUR

Instagram: www.instagram.com/eurekaweek

Themabekendmaking Eurekaweek 2019

PRA Health Sciences

Belangrijk werk, mooie verdienste!

PRA Health Sciences