Eurekaweek
Dé officiële introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Eurekaweek

Eurekaweek 2020

Eurekaweek 2020

Let op: De Eurekaweek 2020 zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 augustus 2020.

Heb jij je al aangemeld?

Grijp deze kans, en haal het beste uit je studententijd!

Maak nieuwe vrienden voor het leven!

Het is nu of nooit!

Let op: De Eurekaweek 2020 zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 augustus 2020.

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 17 tot en met 20 augustus. Ga jij vanaf september 2020 studeren aan de EUR, dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over het programma van de Eurekaweek, slaapplekken tijdens de Eurekaweek en het studentenleven in Rotterdam. Meer informatie over de inschrijving volgt!

Daarnaast vind je op deze website ook informatie voor ouders, Rotterdamse studenten die zich willen inzetten om deze week tot een succes te maken of bedrijven die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden die de Eurekaweek te bieden heeft.

Contact

Let op: I.v.m. het coronavirus (COVID-19) zijn wij momenteel niet telefonisch bereikbaar. Contact per mail is wel mogelijk, dit kan via: eureka@eur.nl

Het Eurekaweekbestuur zal vanaf januari 2020 beginnen en zal zich de komende maanden bezighouden met de organisatie van deze week. Als je vragen hebt, kun je hier de FAQ bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de bovenstaande e-mail.

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!

Eurekaweek 2020 - Theme

PRA Health Sciences

Belangrijk werk, mooie verdienste!

PRA Health Sciences