Eurekaweek
Dé officiële introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Eurekaweek

Eurekaweek 2020

De Eurekaweek 2020 zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 augustus 2020

Heb jij je al aangemeld?

Grijp deze kans, en haal het beste uit je studententijd!

Maak nieuwe vrienden voor het leven!

Het is nu of nooit!

Welkom op de officiële webpagina van de Eurekaweek

Let op: The Eurekaweek will definitely go on! De zogenaamde ‘Blended Eurekaweek 2020’ zal bestaan ​​uit zowel online als offline activiteiten in Rotterdam; online omdat het kan en offline als het kan.

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 17 tot en met 20 augustus. Ga jij vanaf september 2020 studeren aan de EUR, dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over het programma van de Eurekaweek, slaapplekken tijdens de Eurekaweek en het studentenleven in Rotterdam. Meer informatie over de inschrijving volgt!

Daarnaast vind je op deze website ook informatie voor ouders, Rotterdamse studenten die zich willen inzetten om deze week tot een succes te maken of bedrijven die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden die de Eurekaweek te bieden heeft.

Contact

Let op: I.v.m. het coronavirus (COVID-19) zijn wij momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. Contact per mail is blijft mogelijk, dit kan via: eureka@eur.nl

Het Eurekaweekbestuur zal vanaf januari 2020 beginnen en zal zich de komende maanden bezighouden met de organisatie van deze week. Als je vragen hebt, kun je hier de FAQ bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de bovenstaande e-mail.

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!

Eurekaweek 2020 - Theme

Eurekaweek & Covid-19

The Eurekaweek will definitely go on!

Algemeen

Blended Eurekaweek 2020

De zogenaamde ‘Blended Eurekaweek 2020’ zal bestaan ​​uit twee delen; 3 fysieke dagen in Rotterdam gevolgd door 1 ‘online’ dag.

Welk type student ben jij?

Doe de quiz!