Inschrijven

Gezondheidswetenschappen, BMG

Procedure

Om je in te schrijven voor de pre-master, onderneem je de volgende stappen:

  1. Schrijf je in via Studielink (kies 'Bachelor- of andere niet master opleiding' en selecteer vervolgens de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG)
  2. Ontvang je ERNA-gegevens en de link naar het EUR Aanmeld Portaal
  3. Upload alle benodigde documenten via het EUR Aanmeld Portaal. Dit kun je ook doen als je je diploma nog niet behaald hebt. Upload in dat geval je meest actuele cijferlijst bij diploma en cijferlijst. Upload bij Wiskunde vakinformatie waaruit blijkt dat je over Wiskunde op VWO niveau beschikt. Let op: Voor wiskunde is het belangrijk dat je onder andere kennis hebt van kansrekening, functies en het oplossen van vergelijkingen. Het volgen van een vak waarin statistiek wordt onderwezen is onvoldoende, zeker als de focus ligt op statistiek via SPSS. SPSS voert namelijk de berekeningen uit in plaats van jijzelf. Wanneer je alles hebt ge-upload en alle vragen hebt beantwoord kunnen wij je aanmelding in behandeling nemen.
  4. Geef in het EUR Aanmeld Portaal aan of je na de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG de master Health Care Management/Zorgmanagement of de master Health Economics, Policy & Law wilt volgen. Geef bij de keuze voor de voor de master Health Care Management/Zorgmanagement aan of je de Pre-master fysiek of online wilt volgen.
  5. Ontvang bericht over je toelating tot de (pre-)master. Mocht je voorwaardelijk worden toegelaten dan heb je tot 31 augustus 2024 om aan de ingangseis te voldoen.
  6. Rond je inschrijving af

Niet volledig ingevulde inschrijvingsverzoeken of verzoeken waarbij bijlagen ontbreken, worden niet in behandeling genomen.

Deadline

De inschrijvingsdeadline voor het collegejaar 2024-2025 is 31 juli 2024. Inschrijvingsverzoeken die na deze datum worden ingediend, worden niet gegarandeerd in behandeling genomen.

Doorstromen naar de master

Let op! Je moet de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG volledig hebben afgerond om te mogen starten met de masteropleidingen. Als je een of meerdere vakken (nog) niet hebt gehaald, kun je dus niet starten met de masteropleidingen. 

Herinschrijving

Als je er om wat voor reden dan ook niet in slaagt om de pre-master in een jaar af te ronden, dan heb je de mogelijkheid om je opnieuw in te schrijven voor het eerstvolgende collegejaar om de pre-master alsnog af te ronden. Echter, na twee jaar vervallen je resultaten. Je dient de pre-master dus binnen twee jaar afgerond te hebben.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen