Economie en Bedrijfseconomie

Opleiding

Zijn het mooie tijden voor economen? Het is maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval is er geen betere plaats voor economisch talent dan bij Erasmus School of Economics!

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

Heb je interesse in marktwerking en economische groei? In economische stelsels en de gang van zaken op de beurs? Wil je alles weten over de sociale, maatschappelijke en financiële gevolgen van economische keuzes? Dan is Economie en Bedrijfseconomie iets voor jou.

Zeker als je goed bent in wiskunde en het nog leuk vindt ook. Erasmus School of Economics biedt je niet alleen internationaal georiënteerd onderwijs, maar ook talloze mogelijkheden om je sociaal en inhoudelijk verder te ontwikkelen.

Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn niet alleen werkzaam in specifiek economische functies, maar ook in algemene functies op academisch niveau, bijvoorbeeld als beursanalist, ondernemer, financieel adviseur, etc.

Bekijk je carrièrekansen

Samenvatting

Officiële CROHO naam
Economie en Bedrijfseconomie
Programme name
Economie en Bedrijfseconomie
Voertaal
Nederlands
Type
Bachelor
Tijdsduur
3 jaren
Locatie
Campus Woudestein, Rotterdam
Collegegeld (2021-2022)*
  • €2.168 (Wettelijk tarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €6.900 (Instellingstarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €9.600 (Instellingstarief: niet-EER-studenten)
  • * Let op: Iedereen die in het collegejaar 2021-2022 studeert, krijgt een korting van €1.084 op het hierboven genoemde reguliere tarief. Dit geldt zowel voor het wettelijk tarief als het instellingstarief (ook voor internationale studenten). Bekijk de informatiepagina www.eur.nl/collegegeld.
Lees meer