Exposities in de Erasmus Gallery

Met de tentoonstellingen in de bestuursvleugel levert de Erasmus Gallery van de Erasmus Universiteit Rotterdam een bijdrage aan de intellectuele en culturele omgeving voor studenten, medewerkers, en bezoekers.

In de Erasmus Gallery zijn exposities te zien van de eigen collecties van de EUR: hedendaagse kunst en economische penningen. Daarnaast zijn er actuele tentoonstellingen van kunstenaars van wie werk is aangekocht of daarvoor in aanmerking komen. Uitgangspunt daarbij is om zoveel mogelijk aan te sluiten op inhoudelijke programmering van andere EUR-organisaties om zo wetenschap en kunst in samenhang te presenteren.

De Erasmus Gallery functioneert als representatieve ruimte waar bezoekers kunnen binnenlopen en waar kleine ontvangsten plaatsvinden in een bijzondere omgeving. Zo maken studenten van de EFR, bestuurders en medewerkers gebruik van de Erasmus Gallery.

Actuele exposities in de Erasmus Gallery

Exposities uit het verleden

 • Opening 'Illustratum' Erasmus Gallery

  Op 19 september opent de tentoonstelling Illustratum in de Erasmus Gallery. De tentoonstelling staat volledig in het teken van illustraties.
 • OUTSIDER ART in Erasmus Gallery

  De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert van 19 maart tot 31 mei de tentoonstelling OUTSIDER ART in de Erasmus Gallery.
 • Drie kunstwerken uit EUR collectie te zien in museum Singer Laren

  De Erasmus Universiteit is vertegenwoordigd met ‘Etende mensen’ van Lucebert, ‘Lift’ van Fiona Tan en ‘Koffietelers zoeken hulp’ van Charlotte Schleiffert.
  Lucebert Singer

Contact- en adresgegevens

Telefoonnummer
+31 10 408 2802
Ruimte
Erasmus Building
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

De openingstijden van de Erasmus Gallery zijn van maandag tot en met vrijdag, 9.00 - 18.00 uur.

 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen