Exposities in de Erasmus Gallery

Met de tentoonstellingen in de bestuursvleugel levert de Erasmus Gallery van de Erasmus Universiteit Rotterdam een bijdrage aan de intellectuele en culturele omgeving voor studenten, medewerkers, en bezoekers.

In de Erasmus Gallery zijn exposities te zien van de eigen collecties van de EUR: hedendaagse kunst en economische penningen. Daarnaast zijn er actuele tentoonstellingen van kunstenaars van wie werk is aangekocht of daarvoor in aanmerking komen. Uitgangspunt daarbij is om zoveel mogelijk aan te sluiten op inhoudelijke programmering van andere EUR-organisaties om zo wetenschap en kunst in samenhang te presenteren.

De Erasmus Gallery functioneert als representatieve ruimte waar bezoekers kunnen binnenlopen en waar kleine ontvangsten plaatsvinden in een bijzondere omgeving. Zo maken studenten van de EFR, bestuurders en medewerkers gebruik van de Erasmus Gallery. 

Zolang er aangescherpte veiligheidsmaatregelen gelden op de campus is de Erasmus Gallery gesloten.

Actuele exposities in de Erasmus Gallery

Exposities uit het verleden

 • SPEL van Sigrid Calon in Erasmus Gallery

  Nu te zien in de Erasmus Gallery op Campus Woudestein: SPEL, een solotentoonstelling met werk van Nederlandse kunstenares Sigrid Calon.
  Kunstwerk Sigrid Calon
 • Opening 'Illustratum' Erasmus Gallery

  Op 19 september opent de tentoonstelling Illustratum in de Erasmus Gallery. De tentoonstelling staat volledig in het teken van illustraties.
 • OUTSIDER ART in Erasmus Gallery

  De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert van 19 maart tot 31 mei de tentoonstelling OUTSIDER ART in de Erasmus Gallery.
 • TAotS

  Natuurtekeningen van Erik Odijk

Contact- en adresgegevens

Telefoonnummer
+31 10 408 2802
Ruimte
Erasmus Building
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

De openingstijden van de Erasmus Gallery zijn van maandag tot en met vrijdag, 9.00 - 18.00 uur.

Let op: Zolang er aangescherpte veiligheidsmaatregelen gelden op de campus is de Erasmus Gallery gesloten.

 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen