Aansprakelijkheid en Verzekering

Toelatingseisen voor Master Aansprakelijkheid en Verzekering

Studenten met een wo-bachelordiploma Rechtsgeleerdheid van zowel binnen als buiten de EUR hebben toegang tot de master Aansprakelijkheid en Verzekering mits de vooropleiding volledig is afgerond. Wanneer de pre-master ESL Algemeen is afgerond en alle resultaten geregistreerd staan in Osiris ben je ook toelaatbaar tot de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

Voorselectie

De master Aansprakelijkheid en Verzekering biedt plaats aan groepen van maximaal 25 studenten. De toelating vindt plaats door middel van een selectieprocedure. De inschrijving eindigt op 28 juli om 12:00 en verloopt via de coördinator van deze master.

Wil je deelnemen aan deze interessante masteropleiding? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in. Voordat je begint met invullen dien je de volgende documenten* gereed te hebben:

  • Een gemotiveerd verzoek tot deelname;
  • Een curriculum vitae;
  • Indien van toepassing een bachelor diploma + cijferlijst, dan wel een overzicht van behaalde vakken en cijfers (inclusief aantal malen dat het tentamen is afgelegd).

Op grond van deze stukken wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een schrijftest en een gesprek.

*Jouw inschrijving voor de selectieprocedure kan niet in behandeling worden genomen indien wij niet over alle bijlagen beschikken.