Toelating

Aansprakelijkheid en Verzekering
campus Woudestein

Geweldig dat je interesse hebt in de master Aansprakelijkheid en Verzekering! Bekijk hieronder of jij voor aanvang van de studie beschikt over een toelating gevende vooropleiding en de aanvullende voorwaarden om te mogen starten.

Ik beschik voor aanvang van de studie over een ...

Met een wo-bachelordiploma Rechtsgeleerdheid ben je zonder aanvullende eisen toelaatbaar, mits je bent geselecteerd voor de masteropleiding (zie hieronder voor meer informatie over de selectieprocedure).

Met een hbo-bachelordiploma Rechten ben je toelaatbaar nadat de pre-masteropleiding ESL Algemeen met succes is afgerond, mits je bent geselecteerd voor de masteropleiding (zie hieronder voor meer informatie over de selectieprocedure).

Selectie

De master Aansprakelijkheid en Verzekering biedt jaarlijks plaats aan maximaal 25 studenten. De toelating vindt plaats door middel van een selectieprocedure. Schroom niet om deel te nemen aan de selectie! Wij willen de best passende student en zijn daarvoor benieuwd naar jouw verhaal, jouw ambitie en jouw drijfveren. De selectie is bedoeld om jou beter te leren kennen en om te bezien of er sprake is van een match met de opleiding. De aanmelding eindigt op 5 juli om 23:59 uur

Voor een definitieve aanmelding, dien je de volgende 2 stappen te doorlopen:

 1. Vul het aanmeldingsformulier in. Daarbij dien je de volgende documenten gereed te hebben:
  • Een gemotiveerd verzoek tot deelname.
  • Een curriculum vitae.
  • Indien van toepassing: een bachelordiploma + cijferlijst, dan wel een overzicht van behaalde vakken en cijfers.
 2. Op grond van deze stukken wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een schrijftest.

De persoonlijke gesprekken vinden plaats in april, mei (afhankelijk van het aantal aanmeldingen), juni en juli. De exacte datum ontvang je zo spoedig mogelijk na aanmelding. Enkele dagen na het persoonlijke gesprek en de schrijftest krijg je te horen of je bent aangenomen. Meld je dus snel aan!

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen