Arbeidsrecht

Tijdens je studie Master Arbeidsrecht

MyFuture

De jurist, fiscalist en criminoloog van de 21ste eeuw heeft een T-shaped profiel. Niet alleen wordt diepgaande expertise binnen een vakgebied verwacht (verticale lijn van de T), maar ook generieke vaardigheden en multidisciplinariteit is essentieel (horizontale lijn van de T). Afgestudeerden moeten onder meer effectief kunnen communiceren en tevens resultaatgericht, een teamspeler, gedreven én stressbestendig zijn. Het juiste diploma en werkervaring is (helaas) niet altijd voldoende om jouw droombaan te bemachtigen. Met de evenementen en workshops van MyFuture word je in de meest gevraagde skills getraind en leer je jezelf echt kennen. De inhoud van het MyFuture programma wordt afgestemd met studenten, docenten, (jong) alumni en de beroepspraktijk. Om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt moet je een specialist én een generalist zijn en MyFuture gaat jou daarbij helpen.

Bereid je nu voor op de arbeidsmarkt van morgen. Doe mee met de gratis activiteiten en stel je eigen MyFuture menu samen door te kiezen waar jij behoefte aan hebt. Je kunt losse workshops volgen of je inschrijven voor gehele modules. Volg je een hele module, dan kom je in aanmerking voor het MyFuture certificaat. Op die manier ben jij je medesollicitanten een stapje voor! Investeer slechts een paar uur in jezelf en merk direct het verschil gedurende je studie, je dagelijkse leven en uiteindelijk je stap naar de arbeidsmarkt.

Create your own Future.

Onderwijs: combinatie van theorie én praktijk

De master Arbeidsrecht in Rotterdam staat bekend vanwege onderwijs op zeer hoog niveau, een nauwe samenwerking met de juridische praktijk en de hechte groep van maximaal 30 studenten waarmee jij de master doorloopt. De master trekt studenten uit heel Nederland aan waardoor de groep divers is. Vanaf de eerste dag ga je als groep samen de uitdaging aan: jullie leren veel van elkaar, van onze associates en natuurlijk van onze gespecialiseerde docenten. 

Het Arbeidsrecht Dispuut

In de master wordt nauw samengewerkt met het Arbeidsrecht Dispuut, kortweg het ARD. Het ARD staat open voor iedere bachelor- of masterstudent met interesse in het arbeidsrecht. Vanuit het ARD worden vele interessante en leerzame excursies georganiseerd, zoals lezingen, een bezoek aan de Hoge Raad of masterclasses bij advocatenkantoren. Daarnaast heeft het ARD ook de gezelligheid hoog in het vaandel staan en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd. Tot slot staat aan het einde van het studiejaar  de jaarlijkse studiereis op het programma!

Kortom: Arbeidsrecht in Rotterdam brengt je uitstekend onderwijs, een gebalanceerde combinatie van theorie en praktijk, onmisbare vaardigheden en vrienden voor het leven. Zien wij je volgend jaar?