Intieme relaties, liefde en seksualiteit

Onderzoeksprijzen
Laptop met logo in het Love Lab

2023

Dr. Clair Enthoven (co-applicant) ontving twee vouchers van ZonMW: 1) Voorspellers voor te laat intredend prenataal zorggebruik van €10.000 en het organiseren van een conferentie over onbedoelde zwangerschap van €10.000.

Dr. Linda Dekker en Dr. Daphne van de Bongardt waren, in samenwerking met anderen, een van de winnaars van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) dragons den met onze internationale pilotstudie op het snijvlak van genderidentiteit, neurodiversiteit en cultuur. Het team gaat een mixed-method pilotstudie doen naar genderdiversiteit in verschillende populaties.

Dr. Clair Enthoven en Dr. Samira van Bohemen waren, in samenwerking met anderen, een van de winnaars van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) dragons den met hun onderzoeksproject 'Beyond the pill: Exploring contraceptive choices' met behulp van theater op festivals.

2022

Dr. Linda Dekker ontving de Ter Meulenbeurs (25.000 euro) voor een onderzoeksbezoek aan Tufts University, Boston, USA om Psychoseksueel functioneren van adolescenten en jongvolwassenen te onderzoeken: specifiek de impact van gender(identiteit) en seksuele opvoeding.

Dr. Clair Enthoven (co-applicant) heeft de Vital Cities and Citizens Open Door Call, Growing up in poverty: Resilience factors for Opportunity Inequalities in health and education ontvangen van €140.441.

Dr. Samira van Bohemen ontving een Small-Scale Initiative Digital Approaches to the Social Sciences van het Nederlands eScience center voor 1150 uur aan ondersteuning van een research software engineer.

2019

Dr. Daphne van de Bongardt heeft van de Nederlandse Organisatie voor Gezondheidsonderzoek en Zorginnovatie (ZonMw) een subsidie ontvangen van 398.785 euro.

Dr. Samira van Bohemen ontving een EUR Fellowship prijs van 135,000 euro van het bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Dr. Helen Tibboel en dr. Linda Dekker ontvingen 4.500 euro Fonds SOS subsidie van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

2018

Dr. Daphne van de Bongardt ontving 7.000 euro Onderzoeksprijs Erasmus Universiteit.

2017

Dr. Daphne van de Bongardt heeft van de Nederlandse Onderzoeksraad (NWO) een Veni-subsidie ontvangen van 250.000 euro.

Dr. Samira van Bohemen ontving 4.000 euro Fonds SOS subsidie van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

2016

Dr. Daphne van de Bongardt heeft van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) een Fonds SOS-subsidie ontvangen van 4.500 euro.

2015

Dr. Samira van Bohemen ontving in samenwerking met anderen 238.000 euro van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Seksualiteit (FWOS).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen