Master Open Dag
Dinsdag 24 maart

Master Open Dag

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen en onze campus! De volgende Master Open Dag vindt plaats op dinsdag 24 maart. 

Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een breed scala aan masters. Tijdens de Master Open Dag kom je meer te weten over de programma's en de de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

De eerstvolgende Master Open Dag is op dinsdag 24 maart. Ben je een EUR-student? En wil jij al voor de Open Dag een eerste stap hebben gemaakt in je studiekeuze om zo goed voorbereid te zijn voor de Master Open Dag? Kijk dan eens naar onze workshop Masterkeuze op 12 en 16 maart!

Informatiemarkt en voorlichtingsrondes

Nagenoeg alle masteropleidingen geven presentaties en er staan studievoorlichters voor je klaar om je vragen over de masteropleiding van je keuze te beantwoorden. Op de informatiemarkt kun je terecht voor informatie over bijvoorbeeld instroommogelijkheden, toelatingseisen en aanmeldprocedures. 

Hoe kies je je master?

Wil je weten hoe je tot een goede masterkeuze kunt komen? Volg dan de presentatie “Hoe kies je je master?” Kiezen lijkt vooral gemakkelijk omdat je veel mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! In de presentatie krijg je o.a. handvatten aangereikt hoe je goed door een keuzeproces kunt gaan, wat de valkuilen zijn bij het maken van een keuze en met welke dilemma’s je wellicht wordt geconfronteerd. De presentatie wordt verzorgd door de loopbaanadviseurs van de EUR.

Praktische informatie over de Master Open Dag

Voor wie?
Masterkiezers en hun ouders/verzorgers.
Wanneer
Dinsdag 24 maart 2020, 17.30 - 22.00
Waar?
Campus Woudestein
Wat?
Informatiemarkt en voorlichtingsrondes per master (met studenten, alumni en docenten).

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens de Master Open Dag worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar openday@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.

Een impressie van de Master Open Dag

Master Open Dag- Erasmus Universiteit Rotterdam

Ervaringen van bezoekers