Master Open Dag
Zaterdag 23 maart

Master Open Dag

Leer de universiteit kennen tijdens de Master Open Dag op dinsdag 23 maart van 17.00-22.00 uur en vind de opleiding die bij jou past!

Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een breed scala aan masters. Tijdens de Master Open Dag kom je meer te weten over de programma's en de de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

Wat kun je verwachten tijdens de Open Dag?

Tijdens de Master Open Dag krijg je informatie over vrijwel alle masteropleidingen en over studeren in het algemeen. Dit voorjaar vindt de Master Open Dag hoogstwaarschijnlijk online plaats. Je kunt terecht op deze online Open Dag voor onder andere voorlichtingsvideo's en live sessies met studievoorlichters en studenten. 

Praktische informatie

  • Voor wie? - Masterkiezers en hun ouders/verzorgers

  • Wanneer? - Dinsdag 23 maart 2021, 17.00-22.00 

  • Waar? - De Master Open Dag zal dit jaar online plaatsvinden

  • Wat? - Heel veel informatie over de universiteit en de masteropleidingen (met studenten, alumni en docenten)

Sfeerimpressie Master Open Dag

De Master Open Dag is een dag waarop het overbrengen van kennis en ervaringen centraal staan. Hieronder een sfeerimpressie van hoe de Open Dag er normaliter uitziet. Helaas kunnen we het nu niet fysiek aanbieden. Wel zullen we de sessies online aanbieden en je helpen met het maken van je studiekeuze.

Foto's Master Open Dag 2019

Video's

Ervaringen van bezoekers

Vragen

Als je aanvullende vragen hebt, kun je ons bereiken op openday@eur.nl.