Daphne van de Bongardt genomineerd voor VIVA400-awards

Het tijdschrift VIVA maakt ieder jaar een lijst van 400 talentvolle, inspirerende vrouwen bekend die op bijzondere wijze uitblinken in hun vakgebied. Dit jaar is pedagoog en socioloog dr. Daphne van de Bongardt van de Erasmus Universiteit Rotterdam genomineerd in de categorie ‘knappe koppen’ (wetenschappers).

Stem ook op Daphne. Het kan nog tot 6 november.

Over Daphne van de Bongardt

Dr. Daphne van de Bongardt is universitair docent bij het Department of Psychology, Education and Child Studies. Haar onderzoek is gericht op het begrijpen en bevorderen van gezonde en positieve relationele en seksuele ontwikkeling van jongeren. Naast haar publicaties in toonaangevende internationale toptijdschriften, verworven subsidies (o.a. Veni-subsidie van NWO) en prijzen (o.a. EUR Research Award) is ze een actieve bruggenbouwer tussen wetenschappelijk onderzoek naar seksualiteit en de klinische seksuologische praktijk. Ook draagt ze via diverse mediaoptredens bij aan de maatschappelijke zichtbaarheid van haar eigen onderzoekslijn, en het belang van goed sociaalwetenschappelijk onderzoek. Op 23 oktober treedt Daphne op in Studio Erasmus

De VIVA400-awards worden al elf jaar uitgereikt in zes categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders.

Meer informatie

 

Marjolein Kooistra, mediarelaties ESSB, kooistra@essb.eur.nl 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen