Eerste online ESSB alumni event

Alice Dietrich

Op donderdag 10 december waren alle ESSB alumni uitgenodigd voor het eerste (online) alumni event. Tijdens dit event gaf dr. Paraskevas Petrou antwoord op de vraag: hebben werknemers die hun creativiteit hebben zien toenemen op werk, daarvan voordeel ervaren in hun welzijn, leren en ontwikkeling? De ESSB alumni officer heeft ook het nieuwe iniatief voor een ESSB alumni bestuur gepresenteerd. Uiteraard was er ook tijd voor alumni om bij te praten.

Lezing dr. Paraskevas Petrou

Paraskevas Petrou promoveerde op het aanpassingsvermogen van werknemers op veranderende organisaties. Hij werkt nu als assistant professor in het team van Organizational Psychology op de ESSB. Vraagstukken die hij met zijn onderzoek probeert te beantwoorden zijn: Wat is het juiste balans tussen werk en vrije tijd? Hoe kunnen werknemers zich het beste aanpassen aan hun veranderende banen en organisaties? Wat zijn de voordelen van initiatief nemen en proactief je werkleven te verbeteren? 

ESSB Alumni bestuur

Alumni geven aan graag betrokken te blijven bij de faculteit. Ook professoren onderhouden graag een relatie met hun studenten, ook na hun afstuderen. Om dit contact te bevorderen en te onderhouden zal in 2021 een ESSB alumni bestuur worden opgericht. In dit bestuur is plaats voor alumni uit alle vier de disciplines bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, sociologie en psychologie. 

Onderzoeker
Meer informatie

Ben jij alumnus van de ESSB en zit je vol ideeën over alumni events? En wil je graag je netwerk verbreden en onderhouden door in contact te komen met andere ESSB alumni? Meld je dan aan voor het ESSB alumni bestuur door een mailtje te sturen naar alumni@essb.eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen