Studio Erasmus

Talkshow
three people talking on studio erasmus
dinsdag 14 mei 2024, 20:00 - 21:45
Gesproken taal

Theater Rotterdam

Meld je aan! Voeg toe aan agenda
three people talking on chairs on the set of studio erasmus

Studio Erasmus is de talkshow van de Erasmus Universiteit over wetenschap en actualiteit. Met interviews, minicolleges en livemuziek..

De Erasmus Universiteit over de actualiteit en het laatste academische onderzoek – dat is Studio Erasmus. Verrassend, prikkelend, maar altijd academisch verantwoord.

De gasten voor deze editie van Studio Erasmus worden binnenkort bekend gemaakt.

Studio Erasmus is een programma van de Erasmus Universiteit, in samenwerking met Studium Generale en Theater Rotterdam. Presentatie: Geert Maarse.

Kun je niet wachten tot de volgende editie? Kijk of luister vorige edities terug via YouTube of Spotify!

Datum: Dinsdag 14 mei 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg (schouwburgplein 25, Rotterdam)
Moderatie: Geert Maarse