'Bibliotheek van mensen' op zoek naar menselijke boeken

Wil je een boek 'zijn'?

Voor de Professional Services-dag van dit jaar bieden het Diversity & Inclusion office, Human Resources en de bibliotheek een 'Bibliotheek van mensen' aan. Wil jij een boek 'zijn' in deze bijzondere collectie?

EUR viert op 30 juni de tweede Professional Services-day, een dag die jaarlijks wordt georganiseerd voor en door professional services medewerkers. Dit jaar is het thema: "The Unexpected Encounter". Een van de georganiseerde activiteiten is een "Bibliotheek van mensen".

Deze activiteit is gebaseerd op het initiatief van de Human Library (www.humanlibrary.org) en heeft tot doel de dialoog te vergemakkelijken om via persoonlijke nieuwsgierigheid open te staan voor verschillen. Mensen worden uitgenodigd om niet een boek te lenen, maar een mens met een uniek verhaal! Elk mensenboek kan nieuwe inzichten geven in de eigen ervaring en gedachten over geloof, levensstijl, gezinssituatie, sociale status, afkomst, enz. Het boek en de lener hebben een open dialoog van ongeveer een half uur, waarbij alle nieuwsgierig makende vragen welkom zijn.

Wil jij jouw ervaringen delen, sta je open voor nieuwsgierigheid van anderen? Doe dan mee aan dit initiatief! Vul het formulier via de link hieronder in. Neem contact op met Frea Haandrikman van de EUR Bibliotheek voor vragen over dit initiatief.

Deadline voor inschrijving voor onze speciale collectie: 13 juni. Aanmelden kan via deze pagina.

We kijken uit naar jouw verhaal!

Frea Haandrikman (Bibliotheek), Katarina Putnik (D&I/HR), Gwen de Bruin (D&I)

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen