Tijdens je studie

Dubbele master Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht

MyFuture

De jurist, fiscalist en criminoloog van de 21ste eeuw heeft een T-shaped profiel. Niet alleen wordt diepgaande expertise binnen een vakgebied verwacht (verticale lijn van de T), maar ook generieke vaardigheden en multidisciplinariteit is essentieel (horizontale lijn van de T). Afgestudeerden moeten onder meer effectief kunnen communiceren en tevens resultaatgericht, een teamspeler, gedreven én stressbestendig zijn. Het juiste diploma en werkervaring is (helaas) niet altijd voldoende om jouw droombaan te bemachtigen. Met de evenementen en workshops van MyFuture word je in de meest gevraagde skills getraind en leer je jezelf echt kennen. De inhoud van het MyFuture programma wordt afgestemd met studenten, docenten, (jong) alumni en de beroepspraktijk. Om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt moet je een specialist én een generalist zijn en MyFuture gaat jou daarbij helpen.

Bereid je nu voor op de arbeidsmarkt van morgen. Doe mee met de gratis activiteiten en stel je eigen MyFuture menu samen door te kiezen waar jij behoefte aan hebt. Je kunt losse workshops volgen of je inschrijven voor gehele modules. Volg je een hele module, dan kom je in aanmerking voor het MyFuture certificaat. Op die manier ben jij je medesollicitanten een stapje voor! Investeer slechts een paar uur in jezelf en merk direct het verschil gedurende je studie, je dagelijkse leven en uiteindelijk je stap naar de arbeidsmarkt.

Create your own Future.

Het Arbeidsrecht Dispuut

In de master wordt nauw samengewerkt met het Arbeidsrecht Dispuut (ARD) van de JFR. Het ARD organiseert interessante en leerzame excursies zoals lezingen, een bezoek aan de Hoge Raad of masterclasses bij advocatenkantoren en het stagediner. Tijd voor gezelligheid is er natuurlijk ook. Regelmatig worden borrels georganiseerd en aan het einde van het studiejaar staat de jaarlijkse studiereis op het programma!

Het Ondernemingsrechtelijk Dispuut

De masteropleiding onderhoudt nauwe contacten met het Ondernemingsrechtelijk Dispuut (ORD) van de JFR. Voor iedereen met een sterke interesse in het ondernemingsrecht organiseert het ORD jaarlijks, vaak in samenwerking met de opleiding, een groot aantal activiteiten, waaronder kantoorbezoeken, borrellezingen en de jaarlijkse studiereis naar een verre bestemming. Als grootste juridische dispuut in Rotterdam streeft het ORD ernaar dat alle studenten kunnen terugkijken op een fantastische studietijd en met een uitgebreid netwerk kunnen starten aan hun carrière. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen