Tijdens je studie

Zorgmanagement (deeltijd)
Campus in de zomer

Internship

Tijdens de master Zorgmanagement kan je kiezen voor het internship.

Met het internship bereid je voor op werken in het zorgveld en verbeter je je carriereperspectief.
Het internship / duale leertraject is weggelegd voor goede en gemotiveerde studenten, die bereid zijn om zich actief in te zetten voor een goed studieresultaat én een verbeterd carrièreperspectief.

Het duale leertraject is een van de keuze vakken in de master Health Care Management. Gedurende een periode van minimaal vijf maanden voor twee dagen per week (minimaal 360 uur) ga je naast jouw studie werken bij een organisatie in de zorg (zoals zorgorganisatie, zorgverzekeraar, ministerie VWS, koepelorganisatie, IGZ).

Je krijgt de kans om jouw persoonlijke vaardigheden te spiegelen aan ervaren managers en verder te ontwikkelen in opdrachten. Bovendien geeft het duale leertraject jou een mooie voorsprong bij het zoeken naar een passende baan na het afstuderen.

Afgelopen jaren maakte meer dan de helft van de studenten gebruik van deze mogelijkheid. Het is voor deeltijd studerende studenten mogelijk om het internship / duale leertraject ook in het buitenland te doen.

Exchange - In het buitenland studeren

Wil je tijdens je opleiding een tijdje in het buitenland studeren? Tijdens de master Zorgmanagement kan dat.

De master Zorgmanagement biedt als onderdeel van de keuzeruimte de mogelijkheid om relevante vakken in het buitenland te volgen. Wonen en studeren in een andere omgeving is natuurlijk een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En vaker wel dan niet vind je het een onvergetelijke ervaring. Bovendien kan het je verdere carrière helpen. Studenten die internationale ervaring op hun cv kunnen zetten, zijn voor de meeste werkgevers aantrekkelijke kandidaten. Er is dus alle reden om tijdens de master te overwegen om in het buitenland te gaan studeren.

ESHPM biedt een studentenuitwisselingsprogramma aan op:

• De Universiteit van Oslo, Noorwegen

Wil je in het buitenland studeren, maar bij voorkeur aan een andere universiteit dan hierboven genoemd? Dat kan ook. De meeste zaken moet je dan echter zelf regelen. Desalniettemin helpen we je natuurlijk bij het vinden van een geschikte universiteit.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen