Woensdag, 15 maart 2017, 16:00

How to write my best BLOG (from now on) | Cursus

"Show, don’t tell!"; ook als je een BLOG schrijft.

Donderdag, 16 maart 2017, 16:00

Evgeny Morozov | Lezing

Engelstalige publiekslezing door Evgeny Morozov, auteur van onder andere; The Net Delusion, gevolgd door een debat met Liesbet van Zoonen en Maurits Martijn. Moderatie: Willem Schinkel.

Donderdag, 23 maart 2017, 19:00

Wetenschaps-pubquiz | The Next Erasmus

Gaat jouw kennis verder dan je lesboeken? Stel een team samen (max 5 p), neem je smartphone mee en doe mee aan onze interactieve quiz met videos en live-demonstraties. Worden jullie de eersten die de titel in de wacht slepen?

Dinsdag, 28 maart 2017, 20:00

Een kleine geschiedenis van bijna alles | Theater

Populairwetenschappelijke theatershow van cabaretier Silvester Zwaneveld over onze wetenschappelijke geschiedenis.

Woensdag, 29 maart 2017, 20:00

Film Special: The Idol

Samen met ESN-Rotterdam, nodigen we je uit voor onze maandelijke filmavonden in het Erasmus Paviljoen. Dit keer vertonen we in samenwerking met het Arab Film Festival de bijzondere film The Idol.

Donderdag, 6 april 2017, 19:30

Matthäus-Passion | Concert

In de tijd voor Pasen is de Matthäus-Passion beluisteren een must voor velen. En de uitvoering van de Nederlandse Bachvereniging is een begrip in Nederland.

Zondag, 9 april 2017, 10:00

Erasmus Charity Run

Daag je vrienden en collega's uit tijdens het grootste sportevenement van Nederland en steun het goede doel tegelijkertijd!

Maandag, 10 april 2017, 20:00

Open Stage Night | Muziek

Ons maandelijks open podium voor studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit. Georganiseerd door Studium Generale en ESN Rotterdam.