Bijna 30.000 euro voor het Erasmus Education Fund

De Erasmus Charity Run 2016, die plaatsvond tijdens de NN Marathon Rotterdam van 10 april jl., heeft dit jaar bijna 30.000 euro opgeleverd. De lopers haalden bijna 17.000 euro op voor het Erasmus Education Fund, een recordbedrag. Het College van Bestuur voegde daar nog eens 13.000 euro aan toe.

Meer dan vijfhonderd studenten, medewerkers en alumni van Erasmus Universiteit Rotterdam haalden tijdens de NN Marathon Rotterdam geld op voor het Erasmus Education Fund. Dit fonds verstrekt studiebeurzen aan kansarme, maar talentvolle jongeren, zodat ook zij de kans krijgen hun ambities en dromen waar te maken aan Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Over de Erasmus Charity Run

Studenten, medewerkers en alumni van de Erasmus Universiteit vormen jaarlijks een groot team en nemen tijdens de NN Marathon Rotterdam deel aan de kwart marathon (10,5 km) of aan de gehele marathon. Met 530 hardlopers was Erasmus Universiteit Rotterdam dit jaar het grootste team dat deelnam aan de NN Marathon Rotterdam. Bij de organisatie zijn vier studieverenigingen - Cedo Nulli, STAR, FAECTOR en InDuplo - betrokken. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.erasmuscharityrun.nl, of neem contact op met Rick Salomé, co-organisator van de Erasmus Charity Run, via: marathon@eur.nl