Het kennisplatform voor impactgedreven onderwijs

Het kennisplatform voor impactgedreven onderwijs is een virtuele ruimte om kennis en tools te vinden voor impactgedreven onderwijs. Hier vind je inspirerende kennis en tools om positieve maatschappelijke verandering in het hoger onderwijs te stimuleren. 

Impact at the Core presenteert met trots het Kennisplatform voor impactgedreven onderwijs. In deze samenwerking brengen we tools samen die we samen met de EUR-faculteiten hebben ontwikkeld. Het platform richt zich op samenwerking met maatschappelijke partners, experiential learning, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame impact. Het biedt docenten en onderwijskundigen factsheets, tools en e-modules die inspireren tot innovatief en betekenisvol onderwijs. 

Samen verkennen we verschillende manieren om studenten sterker te maken, samen te werken met belangrijke maatschappelijke partners, urgente sociale problemen aan te pakken, innovatie te stimuleren en inclusieve gemeenschappen te bouwen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het onderzoek van Joe en Louise naar impactgedreven onderwijs? Bezoek de webpagina voor meer informatie. Of neem contact op! Wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn om jouw course meer impactgedreven te maken? Neem contact op met impactatthecore@eur.nl om in contact te komen met een van onze learning innovators.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen