Kellie Liket gastspreker tijdens Vakconferentie 2017 op 10 april

Kellie Liket gastspreker tijdens Vakconferentie 2017 op 10

Kellie Liket, onderzoeker bij het Impact Centre Erasmus, verzorgt tijdens de Vakconferentie 2017 in het Museon in Den Haag op maandag 10 april a.s. de keynote-lezing. Dit jaar is het thema van de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 'Impact'. 

Instellingen voor goede doelen, wiens legitimiteit mede afhangt van de mening van een zeer kritisch publiek, vragen zich al tijden af hoe ze hun impact kunnen vergroten. Kellie Liket belicht tijdens deze vakconferentie wat wetenschapscommunicatoren kunnen leren van de goede-doelensector.

Kellie Liket, die in 2014 promoveerde aan Erasmus School Economics, stelt zichzelf ten doel om managers en beleidsmakers van bedrijven, overheid, financiële instellingen en goede doelen de middelen te geven om evaluaties uit te voeren en de resultaten van (bestaande) impactevaluaties te gebruiken ter ondersteuning van het maken van strategische beslissingen. Momenteel is ze geïnteresseerd in de rol van impactevaluatie bij nieuwe vormen van het financieren van sociale verandering, waaronder Impact Investing and Social Impact Bonds (SIBs).

Meer informatie

Klik hier voor het volledige programma van de Vakconferentie 2017,