Word een mentor

Word een mentor

Alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam helpen elkaar. Draag bij aan positieve verandering en help de toekomstige generaties door een mentor te worden.

Wil jij wat terugdoen voor de universiteit en de studenten die daar momenteel hun studie volgen? Overweeg dan eens om mentor van studenten te worden. Wij willen onze studenten graag koppelen aan onze alumni om onze studenten voor te bereiden op hun toekomst. Daarnaast levert het onze alumni nieuwe contacten, sollicitanten, nieuwe ideeën en managementvaardigheden.

Daarnaast helpt het je met je interpersoonlijke- en managementvaardigheden en geeft het je toegang tot een nieuwe poel van ideeën en potentiële sollicitanten.

Waarom mentor worden?

Je kunt de toekomstige generaties helpen met het advies dat jij had willen hebben toen je net afgestudeerd was. Daarnaast helpt het je met je interpersoonlijke- en managementvaardigheden en geeft het je toegang tot een nieuwe poel van ideeën en potentiële sollicitanten.

Word een mentor!

Vul onderstaand formulier in om je op te geven voor ons mentorprogramma. Één van onze collega's zal spoedig contact met je opnemen!

Vul een datum in met het format: 2021-04-17
Ik studeerde aan de..:
Met het indienen van mijn gegevens ga ik akkoord met de privacyverklaring van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Alumni niews

Meer nieuws
  • Webinars over Participatie en Publieke Waarden

    Neem deel aan het webinar Participatie op 28 mei 2021 en het webinar Publieke Waarden op 31 mei 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Ook kun je je inhoudelijke en praktische vragen stellen.
  • Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

    Neem deel aan het Privacy & Compliance webinar op 23 april 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Stel je inhoudelijke en praktische vragen.
  • Over je eigen schaduw springen? Niet doen!

    Kans maken op daadwerkelijke implementatie? Samenwerking over de grenzen van lijnen en domeinen is hierbij onontbeerlijk. Academic Director Frank Beemer legt uit waarom.