Voorlichting

Krijg een goede indruk van onze opleidingen en maak de juiste studiekeuze!

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je diverse universitaire masteropleidingen aan om je na je bacheloropleiding in te specialiseren. De Erasmus Universiteit is een internationaal georiënteerde universiteit. De masteropleidingen aan EUR bieden je uitstekende beroepsperspectieven met het oog op een carrière in het bedrijfsleven of het wetenschappelijk onderzoek.

Maak kennis met de Erasmus Universiteit Rotterdam, bekijk de opleidingsinformatie of bezoek onze (online) voorlichtingsevenementen .

Voorlichtingsevenementen masteropleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten voor masteronderwijs. Tijdens de (Online) Master Open Dag kun je voorlichtingssessies bijwonen van diverse opleidingen en vragen stellen aan huidige masterstudenten of alumni. Je kunt ook bijeenkomsten bijwonen die informatie geven over een specifieke masteropleiding.

Kennismaken met de campus?

Zelfs zonder naar de campus toe te gaan, kun je een goede indruk krijgen van hoe het is om er te studeren. Via onze 'virtual experience'. Kijk rond op de campus, bij de studentenhuisvesting, in colleges, in de stad, en hoor alumni aan het woord over studeren en carriereperspectieven.

Studeren, sporten, koffie drinken

Bezoek de food court, campus bar, supermarkt of theater.

Studenten op campus

Collegezalen in 360◦

Plekken voor 20 tot 300 studenten

Classroom Virtual Experience

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen