Voorlichting

Krijg een goede indruk van onze opleidingen en maak de juiste studiekeuze!

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je diverse universitaire masteropleidingen aan om je na je bacheloropleiding in te specialiseren. De Erasmus Universiteit is een internationaal georiënteerde universiteit. De masteropleidingen aan EUR bieden je uitstekende beroepsperspectieven met het oog op een carrière in het bedrijfsleven of het wetenschappelijk onderzoek.

Maak kennis met de Erasmus Universiteit Rotterdam, bekijk de opleidingsinformatie of bezoek onze (online) voorlichtingsevenementen .

Voorlichtingsevenementen masteropleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten voor masteronderwijs. Tijdens de (Online) Master Open Dag kun je voorlichtingssessies bijwonen van diverse opleidingen en vragen stellen aan huidige masterstudenten of alumni. Je kunt ook bijeenkomsten bijwonen die informatie geven over een specifieke masteropleiding.

Kennismaken met de campus?

Ook nu je niet naar de campus toe kunt gaan, is het mogelijk om een goede indruk te krijgen van hoe het is om er te studeren. Dat kan via onze 'virtual experience'. Kijk rond op de campus, bij de studentenhuisvesting, in colleges, in de stad, en hoor alumni aan het woord over studeren en carriereperspectieven.

Studeren, sporten, koffie drinken

Leer de campus kennen