Are you OK out there?

EUR geeft om jou en jouw welzijn. Niet alleen als student, maar ook als persoon! Erasmus Universiteit Rotterdam is trots op de diversiteit van haar studenten en wil elke student ondersteunen en uitdagen om talenten en persoonlijke groei volledig te ontwikkelen. 

EUR heeft het welzijnsprogramma Are you OK out there? gelanceerd. Aan de hand van een divers aanbod van online en offline activiteiten, reikt dit programma EUR studenten manieren aan om welzijn te behouden en te verbeteren: van omgaan met gevoelens van eenzaamheid en stress tot het verbeteren van motivatie om te studeren. Je kunt deelnemen aan het studententeam, een empathisch luisterend oor vinden via de hulplijn en deelnemen aan een groot aanbod van sociale activiteiten. Er zit voor iedereen wel wat bij.

Are you OK out there?

The Living Room

Lees er alles over

Studentenwelzijn Week

In de week van 12 oktober vindt de Studentenwelzijn Week plaats. Volg webinars met experts over stress, focus, mentale veerkracht, perfectionisme en meer! Bekijk de infographic om meer te weten te komen over deze onderwerpen. 

Boost jouw welzijn

Vind informatie, activiteiten, evidence-based oefeningen en tips over verschillende aspecten van welzijn. Je kunt ook links vinden naar onze studentenpsychologen.

Studenten hulplijn

Wil je chatten met ervaren medestudenten voor advies, je verhaal kwijt, doorverwezen worden naar goede bronnen van professionele ondersteuning of wil je gewoon een luisterend oor? De peer supporters zijn er voor jou!

Studenten Living Room 

De Studenten Living Room is een informele huiskamer waar je in contact kunt komen met andere studenten, kunt ontspannen of kunt deelnemen aan een ruim aanbod van (welzijnsgerelateerde) activiteiten!

Studententeam

EUR is bezig met het ontwikkelen van een welzijn app die studenten helpt om te gaan met uitdagingen van het studentenleven. We hebben jou nodig om een product te creëren dat aansluit bij jouw behoeften en wensen! Help ons door het testen van de app en door het geven van feedback.