De Living Room

View on the Living Room
Pooltable in the Living Room

Wil je even een pauze nemen van het studeren? Een snelle massage krijgen, wat bordspellen spelen of poolen? Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Kom dan langs in de Living Room op de begane grond van het Langeveld Building (naast Polak, loop naar de gang achter de trappen in het atrium).

Alle EUR-studenten zijn welkom! Er is altijd een host - een getrainde student! - om je te ontvangen.

Volg onze Instagram-pagina @eurlivingroom voor actuele info.

Massage chair in the Living Room

Focus op je welzijn in de Living Room

De Living Room is een toegankelijke plek voor alle studenten, zonder uitsluiting, op de campus. Voor een divers en inclusief publiek, die de EUR-gemeenschap weerspiegelt zoals deze is. In de Living Room kun je ontspannen, bordspellen spelen, poolen, breien en nog veel meer. Er worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd om je welzijn een boost te geven. Het is de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten. In de Living Room is ook een informatiepunt, de Personal Support Hub, voor studentenwelzijn en persoonlijke ontwikkeling.

De Personal Support Hub

De Personal Support Hub is de centrale plek voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Hier, een eigen ruimte in de Living Room, kan je alle relevante informatie over het EUR support aanbod vinden, bij een inloopspreekuur met een professional binnenlopen, kosteloos een interessante workshop volgen, en je kan terecht voor peer-to-peer contact over persoonlijke zaken met onze getrainde student-hosts. Kom meer te weten over de PSH.

Talking on the couch in the Living Room. Boardgames in the Living Room

Q&A

 • Ontmoetingsplek voor studenten
 • Spel en ontspanning (bordspellen, pooltafel en nog veel meer)
 • Luisterend oor door hosts (getrainde studenten)
 • De Personal Support Hub (informatiepunt voor support studentenwelzijn)
 • Een breed scala aan activiteiten en workshops: volg ons op Instagram @eurlivingroom @eurlivingroom

Alle EUR studenten zijn welkom! De Living Room is toegankelijk voor alle studenten, zonder uitsluiting, voor een divers en inclusief publiek, die de EUR-gemeenschap weerspiegelt zoals deze is.

De Living Room vind je in het nieuwe Multifunctioneel Onderwijsgebouw (het Langeveld Building). De Living Room bevindt zich op de begane grond. Vanaf de hoofdingang van het gebouw loop je helemaal naar achteren en sla je rechtsaf, daar vind je de Living Room.

Campus Map - where to find the Living Room
Erasmus Magazine

Van maandag tot en met vrijdag van 11:00u tot 17:00u.

Studentassistenten
Drie student assistenten beheren de Living Room, zij zorgen voor:

 • Projecten en monitoren
 • Interne en externe betrekkingen
 • Marketing en Communicatie

Hosts
Onze getrainde hosts zijn elke werkdag van 12:00u tot 17:00u aanwezig in de Living Room. Zij ontvangen je graag en hebben een luisterend oor voor je als dat nodig is.

De Living Room kan gebruikt worden voor evenementen gericht op het verbeteren van studentenwelzijn. Zie de link voor de voorwaarden en om het aanvraagformulier in te vullen: 
Aanvraagformulier voor het gebruik van de Living Room

We nemen binnen twee weken contact met je op.

 

De Living Room is één van de projecten van het Programma Studentenwelzijn. Het EUR Programma Studentenwelzijn is er om kansen te creëren voor alle studenten om persoonlijke groei te verbeteren en het welzijn tijdens jullie studentenleven te vergroten. We werken eraan om de focus te verleggen van studiesucces naar studentsucces, waar je ook na je academische leven op kan bouwen. Kijk voor meer info op het Platform Studentenwelzijn.

Op de webpagina's van het Student Wellbeing Platform kun je de beschikbare support service vinden die het beste bij je past, afhankelijk van je behoefte en wensen.

Neem alsjeblieft contact op! Je kan ons een e-mail sturen via: thelivingroom@eur.nl

Volg ons op Insta, ontvang updates via WhatsApp of stuur ons een e-mail om in contact te komen!

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen