Hora Finita en het promotietraject

Campus Woudestein

Om toegelaten te worden tot een promotietraject moeten verschillende stappen worden doorlopen. Deze administratieve procedure verloopt via Hora Finita, dit online registratiesysteem begeleidt PhD kandidaten vanaf de registratie en gedurende het promotietraject tot aan de verdediging van het proefschrift.

Wat is Hora Finita?

Hora Finita is het registratiesysteem voor PhD kandidaten en promotoren van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus MC. Alle processen met betrekking tot het promotietraject - toelating, voortgangsbewaking, indiening proefschrift en de voorbereiding op de verdediging - verlopen via dit systeem.

Hora Finita biedt begeleiding bij het voltooien en vervullen van alle verplichte aspecten in een promotietraject. Het systeem laat je weten wanneer je actie moet ondernemen.

Belangrijk om te weten

Er zijn verschillende soorten gebruikers in Hora Finita, namelijk PhD kandidaten, promotoren, Graduate School Officers, decanen en het secretariaat van promotoren. Ga naar de navigatiebalk (of klik op jouw rol) voor beschrijvingen over jouw rol en informatie over hoe je kunt inloggen.

Houd er rekening mee dat het volgende van toepassing is op alle gebruikers:

  1. Je kunt alleen inloggen op Hora Finita met de medewerkerslogin. Voor EUR-medewerkers betekent dit je erna-id en wachtwoord en voor Erasmus MC-medewerkers je microsectienummer en wachtwoord.
  2. Als u een EUR-medewerker bent, dan moet u MFA ingeschakeld hebben op uw erna ID. Ga naar https://my.eur.nl/nl/eur-employee/werkondersteuning/it/it-werkplek/mfa voor meer informatie. 
  3. Om vanaf uw laptop (bijvoorbeeld thuis) toegang te krijgen tot het Erasmus MC-netwerk, moet u  remote access hebben tot het Erasmus MC-netwerk.

Contactgegevens

Als uw vraag niet wordt beantwoord in de lijst van veelgestelde vragen, neem dan contact op met het Bureau van de Pedel voor vragen over het promotietraject. Als je een vraag hebt over het systeem Hora Finita, neem dan contact op met je facultaire contactpersoon.

Facultaire contacten voor Hora Finita ondersteuning

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen