Hora Finita en het promotietraject

Om toegelaten te worden tot een promotietraject moeten verschillende stappen worden doorlopen. Deze administratieve procedure verloopt via Hora Finita, dit online registratiesysteem begeleidt PhD kandidaten vanaf de registratie en gedurende het promotietraject tot aan de verdediging van het proefschrift.

Wat is Hora Finita?

Hora Finita is het registratiesysteem voor PhD kandidaten en promotoren van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus MC. Alle processen met betrekking tot het promotietraject - toelating, voortgangsbewaking, indiening proefschrift en de voorbereiding op de verdediging - verlopen via dit systeem.

Hora Finita biedt begeleiding bij het voltooien en vervullen van alle verplichte aspecten in een promotietraject. Het systeem laat je weten wanneer je actie moet ondernemen.

Belangrijk om te weten

Er zijn verschillende soorten gebruikers in Hora Finita, namelijk PhD kandidaten, promotoren, Graduate School Officers, decanen en secretaressen van promotoren. Ga naar de downloads onderaan deze pagina voor de handleidingen over het inloggen en het gebruik van Hora Finita.

Houd er rekening mee dat het volgende van toepassing is op alle gebruikers:

1. Je kunt alleen inloggen op Hora Finita met de medewerkerslogin. Voor EUR-medewerkers betekent dit je erna-id en wachtwoord en voor Erasmus MC-medewerkers je microsectienummer en wachtwoord.

2. Hora Finita maakt gebruik van twee-factor-authenticatie, daarom moet je eerst jouw token registreren (EUR) of externe toegang aanvragen (Erasmus MC) om in te loggen op het systeem.

Contactgegevens

Als uw vraag niet wordt beantwoord in de lijst van veelgestelde vragen, neem dan contact op met het Bureau van de Pedel voor vragen over het promotietraject. Als je een vraag hebt over het systeem Hora Finita, neem dan contact op met je facultaire contactpersoon.

Facultaire contacten voor Hora Finita ondersteuning

Faculteitene-mailtelefoon
DRIFTMaryce Koedood:  koedood@drift.eur.nl      +31 10 4088775
Erasmus MChorafinita@erasmusmc.nl