Evaluating Societal Impact team

 • Arwin van Buuren
  Arwin van Buuren

  Academic Lead ESI and Impact at the Core & Full Professor of Public Administration at ESSB

  Als Academic Lead wil ik de overgang naar maatschappelijke impact aan de EUR bevorderen. Ik geef algemene richting aan ESI en zorg ervoor dat alles goed aansluit op de agenda van het bestuur en de verschillende entiteiten binnen de universiteit.
 • Bianca Langhout
  Bianca Langhout

  Project Manager ESI and Recognition & Rewards

  Als projectmanager creëer ik de randvoorwaarden die de teamleden in staat stellen te werken aan de belangrijkste doelstellingen van het project: het ontwikkelen van een impactbestuurstructuur en methoden voor impactevaluatie met en voor de EUR-gemeenschap. Dit zal de EUR-gemeenschap helpen om op een meer gestructureerde manier aan hun impact te werken en een impactgedreven universiteit te worden!
 • Giovanna Lima
  Giovanna Lima

  Project Officer

  Als Impact Project Officer kijk ik ernaar uit om te onderzoeken hoe we onze gedeelde EUR-ambitie kunnen verwezenlijken: één gemeenschap zijn die samenwerkt om positieve impact op de samenleving te creëren.
 • Stefan de Jong
  Stefan de Jong

  Assistant Professor ESSB

  Mijn rol in het ESI-project is het bestuderen van de evaluatie van maatschappelijke impact. Ik draag ook bij aan de ontwikkeling van onze onderzoeksmethoden. Verder onderhoud ik onze banden met het internationale wetenschappelijke debat over impact.
 • Tung Tung Chan

  Senior Strategic Advisor – Research Intelligence and Impact

  Samen met ons team geef ik advies over het formuleren van ambities en strategieën op faculteitniveau, en over controle- en evaluatiekaders, methoden en cijfers die de individuele en teamwaarden weerspiegelen.
  E-mailadres
 • Latiffah Salima Baldeh
  Latiffah Salima Baldeh

  Junior Researcher

  Als Junior Researcher bij ESI werk ik met het team aan het ontwikkelen en verbeteren van impactstrategieën, bestuurstructuren en (evaluatie)instrumenten met als doel de maatschappelijke impact EUR-breed te maximaliseren.
 • Shelby Sissing
  Shelby Sissing

  Junior Researcher

  Binnen het ESI-team werk ik samen met faculteiten om het begrip en de integratie van maatschappelijke impactactiviteiten te vergroten door de ontwikkeling van evaluatie-instrumenten en bestuursprocessen.
 • Tatiana Abi Aad
  Tatiana Abi Aad

  Junior Researcher

  Als Junior Researcher bij ESI werk ik binnen een team aan het creëren van de bouwstenen om de vooruitgang van de EUR naar een impactgedreven universiteit te bevorderen. Dit omvat het ontwikkelen van impactstrategieën en -ambities voor de faculteiten en het creëren en testen van interactieve evaluatie-instrumenten.
 • Erika Hajdu
  Erika Hajdu

  Design Researcher

  Mijn taak is ervoor te zorgen dat ons team op een bruikbare en 'gebruikersvriendelijke' manier impactevaluatiemethoden levert aan mensen bij de EUR. Voortbouwend op mijn achtergrond in human-centered design (product-, grafisch- en interactieontwerp) vertaal ik theorieën in praktische tools die geworteld zijn in de behoeften en wensen van mensen. (Misschien kan ik ze zelfs leuk maken!)
  E-mailadres
 • Shiwei Chen

  Postdoctoral Researcher

  Ik werk aan de theorie en praktijk van het bevorderen van sociale verandering. Als socioloog en veldonderzoeker overbrugt mijn eigen onderzoekstraject de sociale en de levenswetenschappen. Mijn onderzoeksproject met drie Erasmus Initiatives bestudeert de infrastructuren die transdisciplinaire samenwerkingen bepalen en bemiddelen. Ons onderzoek naar maatschappelijke impact in het team zal deze empirische inzichten overnemen.
  E-mailadres
 • Rachita Munshi
  Rachita Munshi

  PhD Researcher

  In mijn promotieonderzoek richt ik me op de maatschappelijke impact van de sociale verloskunde: een interdisciplinair gebied van het sociale, medische en volksgezondheidsdomein. In dit onderzoek werken het Erasmus Medisch Centrum en de Erasmus Universiteit samen om hun expertise op het gebied van impactonderzoek en sociale verloskunde te combineren. Als onderdeel van het ESI-team wil ik inzicht krijgen in hoe we impactonderzoek effectief kunnen toepassen in deze verschillende domeinen.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen