SG Erasmus organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

woensdag, 15 april 2015 tot woensdag, 29 april 2015

De Verhalenmachine

Wat is geluk? Welke strategieën passen we toe om grip te houden op het leven? En hoe kleurt de loop der dingen de blik op het leven, de stad en de ander? Trek aan de hendel van de Verhalenmachine en luister mee.

maandag, 20 april 2015

Open Air Cinema | Film

Om de lente met een knal te beginnen, organiseren we een Open Air Cinema bij de vijver naast het Erasmus Paviljoen. Drankjes worden verzorgd door het Erasmus Paviljoen, kussens zijn inbegrepen in de ticketprijs. Alternatieve data zijn 6 of 21 mei te zorgen voor de best mogelijke weersomstandigheden. De film die wordt vertoond is Magic in the Moonlight.

dinsdag, 21 april 2015

A-seksualiteit, de vierde sekse | Lunchlezing

Je kunt bijna niet ontsnappen aan seks en de seksuele cultuur: uitdagend geklede medestudenten, sexy reclames of opwindende muziek met bijpassende clips. Regelmatig seks lijkt onmisbaar voor een gezond en gelukkig leven. Maar wat als je er niets mee hebt, voor niemand ooit seksuele aantrekkingskracht hebt gevoeld of zelfs maar walgt van het idee om ooit seks te hebben? Is er dan sprake dan een ziektebeeld of een onderbelichte geaardheid?

woensdag, 22 april 2015

Het Noodlot | Jos de Mul en Paul Frissen

Met het neerhalen van vlucht MH17 werd Nederland hardhandig met het noodlot geconfronteerd. Weten wij anno nu nog wel raad met rampen, ongeluk en ander onvermijdelijk leed? Twee topwetenschappers durven het serieus te betwijfelen. 
Aanmelden voor Het Noodlot met Jos de Mul en Paul Frissen

woensdag, 22 april 2015

De putpassage | Theater

Samen met één muzikale man brengen de dames deze tragikomische voorstelling over de onbegrensde mogelijkheden van 20-ers en hoe uit de put, die vrijheid heet, te klimmen. Oftewel van leven achter je Iphone, in je onesie, al chocolade-etend en elke seconde kijkend of iemand weer wat op Facebook heeft gepost, naar het echte leven, wat dat dan ook is. Nu bij ons, maar hopelijk snel op De Parade te zien!
Reserveren voor theatervoorstelling De Putpassage

Voor een overzicht van alle geplande programma's klik hier >>

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Let op! Je ontvangt een bevestigingsmail om je inschrijving te bevestigen, deze kan in je junkmail terechtkomen. Voeg het adres van de afzender toe aan jouw veilige afzenders om zeker te zijn dat je onze emails ontvangt.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naam *
Emailadres *
Ik ben EUR Student
EUR Medewerker
Overig
Studie (alleen indien u student bent)