Studium Generale is onderdeel van de unit Education & Student Affairs van het University Support Centre van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Studium Generale wordt o.a. financieel ondersteund door het Erasmus Trustfonds en Erasmus Podium.

Studium Generale organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

Agenda overzicht

Dinsdag, 30 mei 2017, 12:30

Van Big Bang tot Burn-Out

In de serie "Under pressure": lunchlezingen over stress, topprestaties en depressie: Het grote verhaal achter stress - Witte Hoogendijk & Wilma de Rek.

Donderdag, 1 juni 2017, 19:00

KINOwledge: Donnie Darko

Philosophy meets Film!

Vrijdag, 2 juni 2017, 19:30

RISK speelt POM | Theater

Studententoneelvereniging RISK is vijf vrijdagen te zien op campus Woudestein. Deze vrijdag spelen ze het stuk POM & THE INFINITE COMPLEXITY OF BEING HUMAN.

Donderdag, 8 juni 2017, 20:00

Faust! | Theater

In deze door studenten gemaakte moderne herinterpretatie van het klassieke verhaal over een man die een contract sluit met de duivel, is Faust een jonge vrouw, die haar stempel wil drukken op de wereld.

Vrijdag, 9 juni 2017, 19:30

RISK speelt EIGENHEIMER | Theater

Studententoneelvereniging RISK is vijf vrijdagen te zien op campus Woudestein. Deze vrijdag spelen ze het stuk EIGENHEIMER.

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief