SG Erasmus organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

dinsdag, 3 maart 2015

Generaal Mart de Kruif | Lezing

DE WEEK VAN DE ECONOMIE
Hoeveel speelruimte laat de hiërarchie als het gaat om leven en dood of als de omstandigheden onmenselijk zijn? Is er ruimte voor menselijk leiderschap in een traditionele organisatie als de landmacht? En wat zijn de moeilijkste beslissingen van een generaal?
Aanmelden voor de lezing van Mart de Kruif

woensdag, 4 maart 2015

Wolf of Wall Street | Film

DE WEEK VAN DE ECONOMIE
Op memoires van oplichter/beurshandelaar Jordan Belfort gebaseerde zwarte komedie over het moreel besef van nieuwe generatie beurshandelaars, dat vaak snel verdween toen de miljoenen bleven binnenstromen. Met o.a. Leonardo di Caprio.

donderdag, 5 maart 2015

Lentegast | Joris Luyendijk

DE WEEK VAN DE ECONOMIE
Twee jaar lang dompelde journalist Joris Luyendijk zich onder in het hart van de financiële wereld: Londen. Hij sprak met bankiers en bankmedewerkers, durfkapitalisten, traders, accountants en HR-medewerkers.

vrijdag, 6 maart 2015

Economische Zelfstandigheid met vertoning van Deux Jours, Une Nuit

WEEK VAN DE ECONOMIE
Om onze Week van de Economie af te sluiten en alvast internationale vrouwendag te vieren (8 mrt), zal Laura den Dulk een korte lezing houden over economische zelfstandigheid, gevolgd door de vertoning van de film Deux Jours, Une Nuit met Marion Cotillard
Aanmelden voor het Vrouwendagprogramma

zaterdag, 7 maart 2015

Uitverkocht: De verleiders: door de bank genomen | Theater

DE WEEK VAN DE ECONOMIE
DE VERLEIDERS zijn back in business! Door de bank genomen is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Met Pierre Bokma, Victor Löw e.a.
Helaas zijn de kaarten voor deze voorstelling uitverkocht.

Voor een overzicht van alle geplande programma's klik hier >>

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Let op! Je ontvangt een bevestigingsmail om je inschrijving te bevestigen, deze kan in je junkmail terechtkomen. Voeg het adres van de afzender toe aan jouw veilige afzenders om zeker te zijn dat je onze emails ontvangt.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naam *
Emailadres *
Ik ben EUR Student
EUR Medewerker
Overig
Studie (alleen indien u student bent)