SG Erasmus organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

woensdag, 9 september 2015

Hip Hop Ladies Night | Music Talks #1

Een Engelstalig multimediaal programma over ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in (pop)muziek. Gestart wordt met een debat tussen artiesten, wetenschappers en poortwachters rondom de vraag: ‘Is music (still) a man’s man’s man’s world?’ gevolgd door een Hiphop Ladies Night, met de beste vrouwelijke  DJs en MCs. Toegang gratis (Music Talks) / € 10,- (Hiphop Ladies Night).
Koop kaarten voor de Hiphop Ladies Night

donderdag, 10 september 2015

Wim Pijbes | Interview

Hij is directeur van het belangrijkste museum van Nederland. Sinds de heropening in 2013 trekt het Rijksmuseum jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers. Vanavond legt Wim Pijbes uit waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, als kunstliefhebber én als ondernemer, en neemt hij ons mee in zijn visie over controle, loslaten en authenticiteit.
Aanmelden voor het interview met Wim Pijbes

maandag, 14 september 2015

The perfect Tinder profile | Lezing & evenement

Swipe je naar links of naar rechts? Op basis van interviews met Tinder gebruikers in Nederland, geeft Janelle Ward (Media & Communicatie ESHCC/EUR) inzicht in profielcreatie en match selectie. Janelle helpt je je eigen profiel keuzes te begrijpen en legt uit waarom je naar links of naar rechts swipet op andere profielen (hint: het is meer dan alleen sex-appeal).
Meld je aan voor de lezing en/of voor het dating evenement

dinsdag, 15 september 2015

Studio Erasmus | Talkshow

Maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit over wetenschap en actualiteit. Met deze maand onder anderen: psychiater Mijke Lambregtse over lichttherapie bij zwangerschapsdepressies en Samira van Bohemen over de Red Hat Society.
Aanmelden voor Studio Erasmus

woensdag, 16 september 2015

The Great Warmachine | Theater

Met woorden als kogels gooien drie performers zich onbevangen in de strijd, wars van de illusie dat we ooit zonder oorlog kunnen. Met muziek, rhetoriek en fysiek wordt het publiek in een ‘comfortabele’ oorlogsroes gebracht. Theatermaker Joachim Robbrecht liet zich voor zijn Engelstalige theatervoorstelling inspireren door een leger van hedendaagse futuristen, ondernemers en elektrotechnici die de sluimerende oorlog in al zijn gedaantes op het internet al voert.
Koop kaarten voor The Great Warmachine in onze webshop

Voor een overzicht van alle geplande programma's klik hier >>

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via het aanmeldformulier