SG Erasmus is onderdeel van het Shared Service Centre Onderwijs, Onderzoek en Studentenzaken van de Erasmus Universiteit Rotterdam. SG Erasmus wordt o.a. financieel ondersteund door het Erasmus Trustfonds en Erasmus Podium.

SG Erasmus organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

maandag, 9 mei 2016

Open Air Cinema: The Imitation Game

Om het zomerseizoen feestelijk te openen, organiseren wij (SG Erasmus en ESN-Rotterdam) onze beroemde Open Air Cinema naast de vijver voor het Erasmus Paviljoen. De winnaar van onze poll is bekend, The Imitation Game was de duidelijke winnaar met 233 stemmen.
Kaarten koop je ter plekke voor aanvang van de film

dinsdag, 10 mei 2016

Psychotraumatologie | Lunchlezing

Tijdens de slotlezing in de serie over oorlogs- en rampengeneeskunde staat psychotraumatologie, in het bijzonder het posttraumatisch stresssyndroom (PTSS), centraal. 

dinsdag, 10 mei 2016

Studio Erasmus

Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit: over de actualiteit, het laatste onderzoek en de vragen achter het nieuws. Met interviews, ondernemerschap, livemuziek en een minicollege.
Meld je aan voor Studio Erasmus via het aanmeldformulier

dinsdag, 17 mei 2016

Discovering the Dutch

Which remarkable characters and ideas shaped Dutch society as it is today? This episode of Discovering the Dutch is all about Baruch Spinoza, the famous philosopher who started with the critique of religion and gave the Dutch a first idea of liberty.
Register for the lecture and documentary about Spinoza

donderdag, 19 mei 2016

Tegen de transparantie | Denkcafé

Achterkamertjes, geheime deals en achtergehouden bonnetjes worden beschouwd als een gevaar voor de democratie. Toch keert professor Paul Frissen zich in zijn nieuwe boek faliekant tegen de roep om meer transparantie.
Koop kaarten voor het Denkcafé Tegen de transparantie

Voor een overzicht van alle geplande programma's klik hier >>

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via het aanmeldformulier