Expositie Weer Toekomst!

Einddatum
Vrijdag, 9 december 2016, 17:00
Polak gebouw

Foto-expositie van Ahmet Polat over integratie van vluchtelingen door studie en werk.

Siham uit Syrië viert Koningsdag, (c) Ahmet Polat, 2016

Vluchtelingen zijn niet alleen een vluchteling, maar ze zijn ook een student, een vriend, een mens met een eigen identiteit. Eenmaal in Nederland aangekomen zetten ze alles op alles om een nieuw bestaan op te bouwen in het nieuwe thuisland. Foto-expositie ‘Weer toekomst’ laat de andere kant van het vluchtelingendebat zien. Op de tentoonstelling zijn foto’s te zien over de integratie van vluchtelingen door studie en werk. Maar kennis met enkele vluchtelingenstudenten, wie zijn deze mensen, waar komen ze vandaan, wat studeren ze en met wat voor doel willen ze hun toekomst vormgeven?

De fototentoonstelling ‘Weer Toekomst’ met werk van fotograaf Ahmet Polat is een reizende tentoonstelling van de Stichting voor Vluchteling-studenten UAF. De tentoonstelling wordt op 9 november feestelijk geopend en is tot 20 januari 2017 op de begane grond van het Polakgebouw, campus Woudestein, EUR te zien.

Programma opening: 9 november, 16.00 – 17.30
16.00: Zaalprogramma o.l.v. Wieneke Gunneweg (hoofdredacteur Erasmus Magazine), met Bart Straatman (lid CvB), Mardjan Seighali (directeur UAF), fotograaf Ahmet Polat en UAF-alumnus Victor Habyalimana. Met muziek van Isaac Bullock.
16.45: Opening van de tentoonstelling in het Polak gebouw (overzijde Erasmus Paviljoen)

Publicatiedatum: 7 september 2016