Inschrijven

Econometrie en Operationele Research
A student ambassador of Erasmus School of Economics

Studiekeuzeactiviteit

Het maken van de juiste studiekeuze is erg belangrijk. Op basis van een verplichte vragenlijst kijken we of je studie goed aansluit. Omdat je veel met wiskunde te maken krijgt, is je wiskundeachtergrond van doorslaggevend belang. Het advies dat je krijgt is gebaseerd op je slagingskans.

Inschrijven

Aanmelden voor Econometrie en Operationele Research doe je hier. Je maakt daar een account aan, selecteert de opleiding van je keuze en levert de gevraagde informatie aan. Daarna komt de EUR in actie. Wij kijken of jij toegelaten kunt worden voor je gekozen opleiding en sturen je meer informatie.

Aanmelden voor 1 mei

Als je in september met een bacheloropleiding wilt beginnen, moet je je vóór 1 mei inschrijven. Je hebt dan in principe recht op studiekeuzeactiviteiten en toelating. Na 1 mei vervalt dit recht. Onder voorwaarden kun je tot aanvang van het studiejaar nog van studiekeuze veranderen. Dit is een landelijke maatregel.

Hbo-propedeuse

Studenten met een relevante hbo-propedeuse melden zich aan via Studielink en via het online aanmeldformulier. Let goed op dat je voldoet aan de toelatingseisen. Aanmelden kan tot 1 mei.

Op het aanmeldformulier vul je je gegevens in, en upload je zoveel mogelijk de gevraagde documenten. Als er documenten bij je aanmelding missen, omdat je bijvoorbeeld nog wacht op de uitslag van de wiskundetoets, wordt er hierover contact met je opgenomen.

Buitenlandse vooropleiding

Studenten met een buitenlandse vooropleiding melden zich (ook) aan via Studielink en dienen daarnaast hun aanmelding in via het EUR aanmeldportaal. De link naar het EUR aanmeldportaal ontvang je per email, direct na aanmelden in Studielink. Na ontvangst van jouw aanmelddocumenten via het aanmeldportaal gaat het Admissions Office van de universiteit aan de slag en geeft jouw binnen zes weken reactie. Aanmelden kan tot 1 mei, na 1 mei wordt de link naar het EUR aanmeldportaal niet meer verstuurd.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen