Onderwijsvormen

International Bachelor Arts and Culture Studies
IBACS student on campus

Het driejarige bachelorprogramma wordt uitsluitend in het Engels gegeven. Voor de meeste vakken in het eerste jaar volg je colleges en werkgroepen. In de colleges worden de belangrijkste aspecten van verschillende theorieën behandeld, waarna je deze in groepen van ongeveer 25 studenten verder uitdiept. Elk vak sluit je af met een tentamen, opdrachten of een combinatie van beide. In je tweede en derde jaar volg je ook onderzoeksworkshops en seminars waarin een specifiek onderwerp diepgaander wordt behandeld. Je rondt de International Bachelor Arts and Culture Studies af met een bachelorscriptie, onder begeleiding van een docent.

Actieve leerwijze

Naast de colleges volg je ook werkgroepen. Werkgroepen bestaan uit een kleine groep mensen, ongeveer 25 studenten per groep, en bieden je de mogelijkheid om interactieve sessies met elkaar te hebben. In werkgroepen word je gestimuleerd om de theoretische kennis samen met je medestudenten en de docent toe te passen. Niet alleen is dit een leukere manier om te leren, je ontwikkelt ook je argumentatiestijl en wordt beter in het formuleren van je mening.

Studiepunten

EC staat voor European Credits. Met elk vak kun je een bepaald aantal studiepunten verdienen. Eén EC staat meestal gelijk aan 28 uur studeren per week. Een vak van 5 EC betekent dus dat je naar verwachting 140 uur per periode aan het vak besteedt.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen