Na je studie

Psychologie

Mogelijkheden na je studie

We raden je aan om na je bachelor een master te volgen, zodat je breed inzetbaar bent op de arbeidsmarkt. Per afstudeerrichting zijn er talloze carrièremogelijkheden. Als arbeids- en organisatiepsycholoog kun je bijvoorbeeld werken als trainer, coach of selectieadviseur. Afgestudeerden in Brein en Cognitie worden vaak onderzoeker aan een universiteit of onderzoeksinstituut. Klinisch (kinder- en jeugd) psychologen werken in de geestelijke gezondheidszorg of volgen een beroepsopleiding tot GZ-psycholoog. Afgestudeerden in Psychologie van Leren en Presteren werken in de onderwijspraktijk, in trainingscentra of schoolbegeleidingsdiensten.

Aansluitende masters

Lees meer

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Master in Positieve Organisatiepsychologie: Deze opleiding is bestemd voor iedereen met interesse in de psychologie van organisaties, personeel en arbeid.

Brein en Cognitie

Master in Brein en Cognitie: Aandacht, waarnemen, taal, geheugen, kennis, motivatie en emotie. Dit zijn de onderwerpen die aan de orde komen. Lees verder.

Klinische Psychologie

Master in Klinische Psychologie: In de master ligt de nadruk op complexe vormen van psychopathologie en staat de wetenschappelijke benadering centraal.

Digitalisation in Work and Society

Wil je weten hoe digitale technologieën vormgeven aan hoe we werken, organiseren en besturen? Dan is deze multidisciplinaire master voor jou!

Educatieve Master Primair Onderwijs

Educatieve Master Primair Onderwijs (EMPO): wil je lesgeven in het primair onderwijs in een grootstedelijke context? Dan is dit de juiste master voor jou!

Onderwijspsychologie: Leren en Presteren

Master in Psychologie van Leren en Presteren: Als je geïnteresseerd bent in hoe mensen optimaal kunnen leren en presteren, dan is dit programma voor jou.

Forensic and Legal Psychology

Master Forensic and Legal Psychology aan EUR. Deze specialisatie richt zich op psychologische bijdragen in zowel een forensische als juridische context.

Health Psychology

Als je wilt weten hoe je digitale gedragsverandering kunt onderzoeken en hoe je hier sturing aan kunt geven, dan is dit masterprogramma echt iets voor jou!

Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie

Master in Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie: In deze master leer je over psychopathologie bij kinderen en adolescenten.

Psychology of the Digital Media (online master)

Deze master richt zich op de rol van digitale media in het menselijke denken en doen. Studenten leren nieuwe online methodes.
Bij het laatste vak leer je kritisch te kijken naar de stof die je over de jaren hebt geleerd, en leer je om per toekomstige cliënt te kijken naar wat hij of zij nodig heeft tijdens een behandeltraject.
Elize de Zwart testimonial
Deze master is een erg brede en goed georganiseerde opleiding, waarmee je wordt voorbereid op het toekomstige werk van een onderwijspsycholoog.
Simone Pardoel - student Human Learning and Performance

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen