Projectteam

Impressie MFOII

Het ontwerp en de realisatie van het duurzame multifunctioneel onderwijsgebouw (MFO II) is het resultaat van een samenwerking tussen BAM Bouw en Techniek – Projecten, Paul de Ruiter Architects, Halmos Adviseurs en LBP|SIGHT. BAM Advies en Engineering verzorgt de constructieve uitwerking. abcnova verzorgt namens de opdrachtgever het projectmanagement en de directievoering. PHI Factory adviseerde in de doorvertaling van onze duurzaamheidsambities naar praktische oplossingen.

 • Over BAM Bouw en Techniek

  BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken
  en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst. Opdrachtgevers vragen ons niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat wij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw.

  Website

 • Over Paul de Ruiter Architects

  Paul de Ruiter Architects is trendsetter op het gebied van duurzame architectuur en koploper in Nederland in het realiseren van energieneutrale gebouwen met een duurzaamheidscertificaat. De architectuur van Paul de Ruiter Architects levert niet alleen energie in technische maar ook in menselijke zin. Waarden zoals gezondheid en productiviteit vormen samen met meetbare feiten zoals daglicht optimalisatie het uitgangspunt voor intelligente en duurzame projecten. Op deze manier ontwerpt Paul de Ruiter Architects gebouwen met een aangenaam binnenklimaat waarin inspiratie en connectiviteit tussen mensen centraal staat. Het portfolio van Paul de Ruiter Architects bestaat uit woningbouw, hotels, kantoren, onderwijsgebouwen, openbare gebouwen, laboratoria, theaters en infrastructurele werken.

  Website

 • Over Halmos Adviseurs

  Halmos is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Halmos geeft adviezen op het gebied van alle mogelijke installaties, energetische gebouwconcepten en Duurzaam Beheer en Onderhoud. Het portfolio van Halmos bestaat uit woningbouw, hotels, kantoren, onderwijsgebouwen, ziekenhuizen, openbare gebouwen, laboratoria, recreatieve gebouwen etc. Daarnaast adviseren wij zowel nieuwbouw, renovatie en monumentale objecten.

  Halmos

 • Over LBP|SIGHT

  LBP|SIGHT is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw, ruimte en milieu. LBP|SIGHT heeft alle specialistische kennis in huis om slimme en praktische oplossingen te realiseren. De adviseurs en ingenieurs geven advies in verschillende expertises en aan zeer diverse opdrachtgevers.
  We zetten onze kennis en vaardigheden in tijdens de ontwikkelfase, realisatiefase en beheerfase van projecten.

  Website

 • Over abcnova

  abcnova is een integraal werkend adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en bijbehorende processen. Elke dag werken onze adviseurs en projectmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Wij maken ambities van onze opdrachtgevers inzichtelijk en haalbaar. Wij leggen voor hen de basis voor samenwerking. Wij dagen partijen uit om maximaal bij te dragen aan ambities van onze opdrachtgevers én samen te werken om dit te bereiken.

  Website

 • Over PHI Factory

  PHI Factory is een gepassioneerd en gedreven adviesbureau, dat organisaties ondersteunt bij het vertalen van de duurzame en circulaire ambities naar praktische projecten en oplossingen. Het bureau heeft ruime ervaring op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen, circulair bouwen en duurzaam facilitymanagement. PHI Factory benaderd de vraagstukken integraal, brengt innovatie in de keten door middel van circulaire coalities en maakt de impact en het effect van de oplossingen meetbaar. Met inhoudelijke expertise en een aanstekelijk enthousiasme, brengen de adviseurs datgene mee wat er nodig is om de ambitie te verwezenlijken.

  Website

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen