Pianokaart

Wil je graag oefenen, maar heb je (zoals de meeste studenten) niet de beschikking over een piano of een geschikte ruimte om je instrument te beoefenen? Dan is dit een goede manier om toch te kunnen blijven spelen zonder meteen les te moeten nemen. 

Bij Studium Generale kun je een pianokaart aanschaffen. Deze pianokaart is geldig voor 1 academisch jaar en geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de pianokamer op Campus Woudestein (normaliter: ma t/m vr, 8.00-22.00, za t/m zo, 10.00-13.00). De oefenruimte is ook te gebruiken voor andere kleine muziekinstrumenten zoals een viool of dwarsfluit, maar niet te gebruiken als band repetitieruimte.

Let op:

  • Vanwege de aangepaste openingstijden van de gebouwen op de campus en de corona-maatregelen zal de beschikbaarheid een stuk minder zijn dan normaal. Hierdoor zal de prijs ook maar € 15,- zijn i.p.v. € 30,- voor een academisch jaar.
  • Reserveren van de kamers is niet mogelijk. Ben je op zoek naar een locatie waar je meerdere keren per week op vaste tijden kunt spelen, dan is deze faciliteit niet geschikt.
  • De pianoruimtes zijn niet toegankelijk wanneer de gebouwen op campus gesloten zijn vanwege de lockdown.

Uitgebreide details over het gebruik ontvang je wanneer je de kaart ophaalt en evt. verruimingen zullen per email aan je bekend worden gemaakt.

Data

Plaats

Prijs

sep 2020 t/m aug 2021

Woudestein

€15,-

 

Openbare vleugel (toegankelijk zonder kaart)
Wil je wel af en toe kunnen spelen, maar heb je geen behoefte aan een aparte ruimte of kaart voor een heel jaar, dan kun je ook terecht op de openbare vleugel in de luchtbrug tussen het Erasmus- en Tinbergengebouw (ma t/m vr 8.00-19.00, ingang via Tinbergengebouw).