Pianokaart

Wil je graag oefenen, maar heb je (zoals de meeste studenten) niet de beschikking over een piano of een geschikte ruimte om je instrument te beoefenen? Dan is dit een goede manier om toch te kunnen blijven spelen zonder meteen les te moeten nemen. 

Bij Studium Generale kun je een pianokaart aanschaffen. Deze pianokaart is geldig voor 1 academisch jaar en geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de pianokamer op Campus Woudestein (ma t/m vr, 8.00-19:00). De oefenruimte is ook te gebruiken voor andere kleine muziekinstrumenten zoals een viool of dwarsfluit, maar niet te gebruiken als band repetitieruimte.

Let op:

  • Mochten de openingstijden van de pianoruimte wijzigen (bijvoorbeeld door nieuwe maatregelen), dan brengen we je hierover per e-mail op de hoogte.
  • Het is mogelijk om een van de pianoruimtes te reserveren. Hierover ontvang je na aankoop instructies. 
  • Je pianokaart wordt verstuurd op maandag of woensdag. Nadat je kaart verstuurd is ontvang je per mail instructies!

Uitgebreide details over het gebruik ontvang je wanneer je de kaart ophaalt en evt. verruimingen zullen per email aan je bekend worden gemaakt.

Data

Plaats

Prijs

sep 2021 t/m aug 2022

Woudestein

€30,-

 

Openbare vleugel (toegankelijk zonder kaart)
Wil je wel af en toe kunnen spelen, maar heb je geen behoefte aan een aparte ruimte of kaart voor een heel jaar, dan kun je ook terecht op de openbare vleugel in de luchtbrug tussen het Erasmus- en Tinbergen Building (ma t/m vr 8.00-19.00, ingang via Erasmus Building).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen