Erasmus School of Accounting & Assurance

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Dankzij deze samenwerking zijn van start tot finish alle opleidingen en al het onderzoek op het gebied van Accounting en Assurance onder één pa­raplu georganiseerd; Post-Master en Postinitiële Opleidingen, Executive Programs, Masterclasses en Permanente Educatie.

Post-Master en Postinitiële Opleidingen
Verdiep jouw kennis en bekijk onze Post-Master en Postinitiële Opleidingen. Voor (toekomstige) managers, auditors en adviseurs die werkzaam zijn in de financiële of in de publieke sector.
Executive Programs
Verdiepende programma's om jouw kennis up to date te houden en onderscheidend te blijven. Voor directeuren, bestuurders, toezichthouders, senior management, adviseurs, consultants en beleidsmakers.
Masterclasses
Korte programma's van één of twee dagen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Diverse Masterclasses op het gebied van Accounting, Auditing, Finance, Geluk, Maatschappelijke Impact en Tax.
Erasmus Governance Institute
Gericht op het ondersteunen van (aankomende) commissarissen en toezichthouders. Erasmus Governance Institute biedt diverse Executive Programs en Masterclasses om jouw kennis te verdiepen.

Geen evenementen gevonden.