Post-Master opleiding Registercontroller/Executive Master of Finance and Control

Over de RC opleiding

De RC opleiding is erop gericht uw kennis en inzichten op het gebied van finance, control, digitalisering en besturing te verrijken met ‘state of the art’ kennis. U maakt kennis met de ervaringen van andere organisaties. Daarnaast wordt gewerkt aan uw vaardigheden zodat u klaar bent voor nieuwe uitdagingen in uw vakgebied. De RC opleiding is toegankelijk voor iedereen die een carrière ambieert in het financiële- dan wel bedrijfsvoering domein. De opleiding is erkend door de VRC en wordt geaccrediteerd door de NVAO. Hierdoor behoort deze opleiding tot een van de weinige wetenschappelijke post-master opleidingen in Nederland.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor de financiële professional die zich verder wil ontwikkelen binnen zijn vakgebied, niet alleen omdat zij of hij ambities heeft om CFO te worden, maar ook degene is die organisaties begeleid bij de zwaardere adviestrajecten.

Degenen die de opleiding willen volgen moeten ten minste een universitaire master of doctoraal titel hebben en minimaal over twee jaar werkervaring beschikken. Wij hebben een beperkt aantal plekken voor HBO-afgestudeerden. Afhankelijk van uw vooropleiding is er een deficiëntieprogramma.  

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Lees meer

Duur opleiding tot Registercontroller

De opleiding begint zowel in september als in februari. De opleiding duurt in totaal 2 tot 2 ½ jaar. Iedere vrijdag worden er colleges gegeven. Details over de roostering kunt u bij ons navragen.

Docenten

Het curriculum van de RC/EMFC-opleiding wordt verzorgd door hoogleraren en (gast) docenten, die naast hun wetenschappelijke kennis ook beschikken over relevante en actuele praktijkervaring.

  • prof.dr. Fred van Eenennaam
  • prof.dr. Martin N. Hoogendoorn RA
  • dr. Ronald Huisman
  • prof. Luc Keuleneer MBA
  • mr. Remco V. van der Kuijp
  • prof.dr. Goos D. Minderman
  • drs. Mark T.E. Robben
  • prof.dr. Eddy H.J. Vaassen RA

Interesse in de opleiding?

Na een aanvraag tot toelating kunnen wij u (geheel vrijblijvend) een persoonlijke indicatie geven van het te volgen traject. 

U kunt hier de aanvraag tot toelating voor de RC/EMFC-opleiding starten

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie over de opleiding kunt u contact opnemen met de Program Coördinator van de RC/EMFC-opleiding.

Mirjam Hokke

E-mailadres
Telefoon
010 - 408 28 73
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-19
Adres

Burg. Oudlaan 50
3062 PARotterdam Nederland
Nederland

Postadres   
 
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam