Erasmus School of Accounting & Assurance

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Dankzij deze samenwerking zijn van start tot finish alle opleidingen en al het onderzoek op het gebied van Accounting en Assurance onder één pa­raplu georganiseerd; Post-Master en Postinitiële Opleidingen, Executive Programs, Masterclasses en Permanente Educatie.

Post-Master en Postinitiële Opleidingen
Verdiep jouw kennis en bekijk onze Post-Master en Postinitiële Opleidingen. Voor (toekomstige) managers, auditors en adviseurs die werkzaam zijn in de financiële of in de publieke sector.
Meer informatie
Executive Programs
Verdiepende programma's om jouw kennis up to date te houden en onderscheidend te blijven. Voor directeuren, bestuurders, toezichthouders, senior management, adviseurs, consultants en beleidsmakers.
Meer informatie
Masterclasses
Korte programma's van één of twee dagen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Diverse Masterclasses op het gebied van Accounting, Auditing, Finance, Geluk, Maatschappelijke Impact en Tax.
Meer informatie
Erasmus Governance Institute
Gericht op het ondersteunen van (aankomende) commissarissen en toezichthouders. Erasmus Governance Institute biedt diverse Executive Programs en Masterclasses om jouw kennis te verdiepen.
Meer informatie

                                                                                          

ESAA symposium

ESAA Symposium 30 augustus 2019

Het jaarlijks terugkerend ESAA Symposium wordt dit jaar georganiseerd door de Post-Master opleiding Registercontroller ter ere van het 25-jarig bestaan van de opleiding.

Een symposium over digitalisering, maar dan net even anders. Wij willen stilstaan bij ethische dilemma's die het gevolg zijn van de digitale samenleving, hoe organisaties proberen hun innovaties vorm te geven in een tijd waarin de time-to-market steeds korter wordt en succes en falen heel dicht bij elkaar liggen. Ook willen wij de vraag aan de orde stellen hoe organisatorisch moet worden omgegaan met de veranderende omgeving, en tenslotte willen wij ingaan op de consequenties voor leidinggevenden en medewerkers.

Meer Informatie & Aanmelden