Actualiteiten voor RA-Executives

Het maximum aantal deelnemers is bijna bereikt. Het is daarom helaas niet meer mogelijk het gehele programma te volgen. Wel kunt u nog voor enkele losse modules inschrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator: esaa-acc@ese.eur.nl / 010-4081520

Doelgroep

Afgestudeerde en ervaren RA’s; openbaar accountants, intern accountants, overheidsaccountants en accountants in business.

Over de opleiding

Het beroep van registeraccountant staat borg voor veel dynamiek. Daardoor is vaak weinig tijd beschikbaar voor actualisering van kennis. Toch is juist de actualisering van kennis een essentiële voorwaarde voor het goed functioneren van de accountant. In deze opleiding worden afgestudeerde RA’s in korte tijd op de hoogte gebracht van de recente ontwikkelingen op het vakgebied.

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Docenten

De docenten zijn topexperts op hun vakgebied. Hun deskundigheid garandeert een actualiteiten programma van hoog niveau.

Modules

1. Externe verslaggeving
Docent: prof.dr. M.N. (Martin) Hoogendoorn RA

2. Accountantscontrole, Interne beheersing en Governance
Docent: prof. J.C.A. (Hans) Gortemaker RA

3. Financiering en financiële markten
Docent: dr. R. (Ronald) Huisman

4. Fiscaliteit
Docent: prof. dr. P. (Peter) Kavelaars

Mevrouw drs. L. (Linda) Post

esaa-acc@ese.eur.nl
Kamer
Kamer M5-21

Burg. Oudlaan 50, Van der Goot Building
3062 PARotterdam

Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
3000 DR Rotterdam
  • PE-uren

Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door het NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten waaronder ‘Actualiteiten voor RA-Executives’.