Service Award 2019 voor Supportteams ESAA

Wendy Zoeteweij

Aan het einde van het congres over Wetenschappelijke Integriteit bij de EUR Holding en haar werkmaatschappijen op 17 april jl. werden drie Awards uitgereikt: de Impact Award, de Innovation Award en de Service Award. De jury van de awards stond onder leiding van de rector magnificus van de EUR, Prof. dr. Rutger Engels. In het rapport over de Service Award wordt door de jury stil gestaan bij de bijzondere positie die de supportteams binnen de Erasmus School of Accounting & Assurance hebben.

Men heeft twee directeuren, ontvangt opdrachten van één of meerdere programmamanagers en docenten en moet vragen beantwoorden en diensten verlenen aan de deelnemers van de onderwijsprogramma's. Dit alles vaak door elkaar heen en onder grote tijdsdruk. De medewerkers slagen erin zich hierin staande te houden en zaken op een professionele manier af te handelen. Én dit alles met behoud van het goede humeur.

De Service Award 2019 bestaande uit een oorkonde en een kunstwerk van de glaskunstenaar Heleen van der Spek werd onder luid applaus uitgereikt door prof.dr. Karen Maas.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen