Certified Management Controlling

Doelgroep 

De postinitiële opleiding Certified Management Controlling van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een parttime controllersopleiding. Zij leidt financieel-administratieve kenniswerkers op HBO-niveau op tot professionals die beschikken over actuele kennis op het gebied van besluitvorming en beheersing van organisaties.

Over de opleiding

Kenmerken van de opleiding zijn de praktische focus op het werkveld en de rollen van de moderne controller, actuele kennis en inzichten op het gebied van management control en onderwijs in advanced workshops van maximaal 25 personen. De communicatieve vaardigheden inherent aan de controllersfunctie komen in alle modules van de opleiding aan de orde. De opleiding wordt afgerond met een afstudeerproject waarin de eigen praktijk van de deelnemer het uitgangspunt is.

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Lees meer

Waarom kiezen voor dit programma?

  • Omdat de functie van de controller en de praktische oriëntatie op het beroep wordt gekoppeld aan de state of the art wetenschappelijke kennis op de verschillende relevante deelgebieden van uw werkterrein.
  • Omdat de werkvorm van de opleiding garant staat voor een intensieve begeleiding, samenwerking en interactie.
  • Omdat het programma - uitwisseling van praktijkervaringen - uw vermogen tot het oplossen van controlvraagstukken aanzienlijk verrijkt.
  • Omdat uw afstudeerproject - uitmondend in een thesis - is gestructureerd vanuit uw eigen praktijksituatie.

De Certified Management Controlling opleiding aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) biedt u een op de praktijk gerichte opleiding op basis van wetenschappelijke concepten en methoden. De opleiding wordt verzorgd door docenten vanuit de wetenschap en praktijk.

Aanmeldingsprocedure

Meer informatie over het programma vindt u hier. U kunt uw aanvraag voor toelating tot de CMC opleiding hier starten.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding.

Kirsten Stuij-Dingemanse MSc

E-mailadres
stuij-dingemanse@ese.eur.nl
Telefoon
010 - 408 22 17
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-20
Adres

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PARotterdam
Nederland

PostadresESAA
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
Kirsten Stuij-Dingemanse

Vervolgopleiding

Na het succesvol afronden van uw postinitiële opleiding Certified Management Controlling is het onder voorwaarden mogelijk in te stromen in de opleiding tot Register Controller aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het opleidingsmanagement van de RC-opleiding beslist over de toelating.