Team Erasmus Governance Institute

 • drs. J.H.P.M. (Jan) Stolker

  De heer drs. J.H.P.M. (Jan) Stolker is directeur van het Erasmus Governance Institute en Program Director van de governance programma’s van Erasmus Universiteit. Hij is dagvoorzitter van de vijfde module “Inzicht in Toezicht”. Hij heeft 22 (internationale) commissariaten en toezichtfuncties vervuld bij bedrijven en non profit organisaties.
  Jan is onafhankelijk adviseur op het gebied van ondernemingsstrategie, financiering en corporate governance, met name in turn-around situaties. Hij was hij onder meer werkzaam als Managing Director bij ABN AMRO Bank, CEO van ABN AMRO Capital, CEO van NeSBIC Investment Funds II en CEO van Indivers.

 • mr. E.J.M. (Liesbeth) van Laak

  Mevrouw mr. Liesbeth (E.) J.M. van Laak is Program Manager van het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders. Naast haar werkzaamheden voor het Erasmus Governance Institute  is zij verbonden aan EY (Ernst&Young), Board & Governance Services. In die hoedanigheid faciliteert zij zelfevaluaties van Raden en ondersteunt zij Raden en besturen om (nog) beter te functioneren. Daarnaast is zij trainer in de Beroepsopleiding Advocaten. 

 • mevrouw L. (Lisanne) Veter MSc

  Lisanne Veter MSc. is sinds september 2018 promovenda bij het Erasmus Governance Institute. Voor haar promotie behaalde zij de master in Management, Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar bachelor Bestuurs- en Organisatie Wetenschappen, tevens aan de Vrije Universiteit, studeerde zij een semester in Perth, Australië aan de University of Western Australia. Ook liep zij tijdens haar studie onder andere stage bij Accenture en KPMG. Tevens was zij voorzitter van internationale studentenorganisatie AIESEC Amsterdam. Haar promotie onderzoek richt zich op behavioural governance. 

 • Prof. Dr. J. (Jatinder) Sidhu

  Prof. Dr. Jatinder Sidhu is de Scientific Director van het Erasmus Governance Institute. Na het behalen van zijn doctoraat bij het Tinbergen Instituut, Erasmus School of Economics, trad hij in dienst bij de Rotterdam School of Management, eerst als Assistant en later als Associate Professor van Strategic Management. Hij bekleed momenteel de leerstoel Strategic Management en Organization aan het prestigieuze Leeds University Business School, onderdeel van University of Leeds, gevestigd in het Verenigde Koninkrijk. Zijn onderzoek is verschenen in verschillende gerenommeerde tijdschriften waaronder Organization Science, Journal of Management, Journal of Management Studies, Journal of Product Innovation Management, en International Business Review. Prof. Sidhu is Associate Editor van de European Management Review, het wetenschappelijk tijdschrift van de European Academy of Management. 

 • Mevrouw A.M. (Marina) de Bruijn-Straver Bc

  Marina de Bruijn is sinds mei 2010 programma coordinator van het Programma van Commissarissen en Toezichthouders en de Masterclasses. 

 • Mevrouw L. (Leonie) Giezeman

  Leonie Giezeman is sinds 2017 werkzaam als programma coordinator van het Programma van Commissarissen en Toezichthouders en de Masterclasses. 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen