Master

Deadlines en toelatingseisen

Voor je je gaat aanmelden voor een opleiding is het belangrijk dat je nagaat of

  • je voldoet aan de toelatingseisen van de opleiding van jouw keuze
  • de deadline voor aanmelden nog niet is verstreken

Bekijk ook de contactinformatie en meer informatie over de toelatingseisen, mogelijke toelatingsprocedures en deadlines voor aanmelding per opleiding.

Wil jij je inschrijven voor een postacademische masteropleiding? Volg in dat geval de instructies van de opleiding op.

De stappen om je in te schrijven zijn:

Je ontvangt na het aanmaken van een studentnummer een email op het e-mail adres dat je via Studielink hebt opgegeven met je ERNA login gegevens. Hiermee krijg je toegang tot de systemen van de EUR. Ook ontvang je een email met de instructies voor het uploaden van je pasfoto voor je digitale collegekaart.
Heb je deze mails niet ontvangen neem dan contact op met het ESSC.

Heb je al eerder bij ons ingeschreven gestaan als student dan ontvang je deze berichten niet.

De opleiding beoordeelt of je wordt toegelaten. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de toelatingsprocedure zoals die door de opleiding is vastgesteld volgt.

Op de volgende pagina vind je contactinformatie en meer informatie over de toelatingseisen, toelatingsprocedure en deadlines voor aanmelding per opleiding.

Nadat je bent toegelaten ontvang je vanaf april van ons bericht over de hoogte van je collegegeld en is het mogelijk om via Studielink aan te geven hoe jij het collegegeld betaalt. Let op: je kunt de gekozen betaalwijze in Studielink niet veranderen. Neem contact op met het ESSC als je achteraf besluit om het collegegeld op een andere wijze  te betalen.

Voor betaling via digitale machtiging volg je het stappenplan van studielink.

Heb je in Studielink aangegeven op een andere manier te betalen? Ga dan naar Betaalmethode voor meer informatie.

Zolang je inschrijfverzoek in studielink de status ''verzoek ingediend'' heeft, sta je nog niet ingeschreven. Dat is pas het geval als je status verandert naar 'ingeschreven'.

Je inschrijving moet zijn afgerond vóór 1 september. Schrijf jij je in voor een masteropleiding met een ander instroommoment, dan dient je inschrijving te zijn afgerond vóór de startdatum van de opleiding. We adviseren je daarom om in studielink of in Osiris student je status, de detailpagina van je inschrijfverzoek én de berichten die je van ons ontvangt goed in de gaten te houden. Neem tijdig contact op met Erasmus Studenten Service Centrum als niet duidelijk is waarom je inschrijving nog niet is afgerond.

Je bent ingeschreven zodra de status van je inschrijfverzoek in studielink is veranderd van ''verzoek ingediend'' naar ''ingeschreven''.

Zodra de status van je inschrijfverzoek in Studielink is veranderd van ''verzoek ingediend'' naar ''ingeschreven'' heb je de beschikking over je digitale Collegekaart en Bewijs van Inschrijving in Osiris Student. 

De procedurele regels met betrekking tot de inschrijving bij Erasmus Universiteit Rotterdam vind je op de website 'Reglementen, Richtlijnen en Regelingen' voor EUR studenten.  

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen