Dezelfde opleiding

Tinbergen gebouw

Herinschrijven voor het aankomend collegejaar is opengesteld in Studielink vanaf 3 april 2023. Je ontvangt hierover bericht van EUR via email, via het Erasmus Studenten Service Centre SIN-channel  en via social media van ESSC. Hieronder vind je het stappenplan om je voor dezelfde opleiding(en) te herinschrijven.

Je ontvangt via Studielink bericht over de hoogte van je collegegeld. Vervolgens geef je via studielink aan hoe je het collegegeld betaalt. Let op: je kunt de opgegeven betaalwijze via studielink achteraf niet meer wijzigen. Neem contact op met Erasmus Studenten Service Centrum als je achteraf besluit om het collegegeld op een andere manier te betalen.

Voor betaling via de digitale machtiging volg je het stappenplan van studielink.

Heb je aangegeven op een andere manier te betalen? Ga dan naar Betaalmethode voor meer informatie.

Het herinschrijfverzoek van eerstejaars bachelor studenten wordt aangehouden totdat je BSA door EUR is gecontroleerd. Je opleiding geeft deze informatie door aan de studentenadministratie. Neem contact op met je opleiding als je vragen over het bindend studieadvies hebt.

Zolang  je herinschrijfverzoek in studielink de status ''verzoek ingediend'' heeft sta je nog niet ingeschreven. Dat is pas het geval, als je status is veranderd naar ''ingeschreven''.

Je inschrijving moet volledig afgerond zijn vóór 1 september. Controleer daarom regelmatig in Studielink  of Osiris student je status, de detailpagina van je inschrijfverzoek én de berichten die je van ons ontvangt.

Neem tijdig contact op met het Erasmus Studenten Service Centrum als niet duidelijk is waarom je inschrijving nog niet is afgerond.

Binnen een week nadat de status van je herinschrijfverzoek in Studielink is veranderd naar ''ingeschreven'' kun je je Bewijs van Inschrijving downloaden en printen via Osiris student.

Hiermee is je herinschrijving afgerond. 

De procedurele regels met betrekking tot de inschrijving bij Erasmus Universiteit Rotterdam vind je op de website 'Reglementen, Richtlijnen en Regelingen' voor EUR studenten.

latere instroom kan consequenties (parallel studeren) hebben voor de hoogte van het collegegeld.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen