Mogelijkheden en gevolgen van digitaal onderwijs

Onderzoekers
Mensen bij een schoolbord
 • prof. dr. Marcus Specht

  Learning Analytics, Technology Enhanced Learning, Kunstmatige Intelligentie voor het Onderwijs, Augmented en Virtual Reality

  Hij heeft een achtergrond in cognitieve psychologie en technology enhanced learning. Prof dr. Marcus Specht doet al 25 jaar onderzoek naar Technology Enhanced Learning (TEL).

  Marcus Specht
 • prof. dr. Fred Paas

  Leren, cognitie, cognitieve belasting, fysieke leeromgeving, mentale inspanning, fysieke activiteit, fitheid

  Prof.dr. Fred Paas onderzoekt de rol van de fysieke omgeving op cognitie en leren, hij onderzoekt de evolutionaire benadering van cognitieve belasting en leren en de effecten van fysieke activiteiten (b.v. gebaren en oefening) op cognitie en leren

 • dr. Martine Baars

  Zelfregulerend leren; motivatie; learning analytics; technology enhanced learning

  Achtergrond in onderwijspsychologie en onderwijswetenschappen. Onderzoekservaring met enquête- en experimentele studies in het lager, middelbaar en hoger onderwijs.

  Martine Baars
 • dr. Bjorn de Koning

  Online leren; Instructieontwerp; Multimedia leren; Leren en instructie; Leren van video’s; Generatieve kunstmatige intelligentie.

  Gebruikmakend van inzichten uit de onderwijspsychologie en cognitiewetenschap wordt onderzoek gedaan naar hoe leren in online (hoger) onderwijs geoptimaliseerd kan worden. Het onderzoek richt zich op het ontwerp en de toepassing van online instructies en materialen (zoals video's, videocolleges) en de combinatie -of vergelijking- van online en offline (bijv. op de campus) lesgeven en leren, evenals de mogelijkheden van generatieve kunstmatige intelligentie (AI), zoals ChatGPT, voor de ondersteuning van leren en instructie.

 • Gabrielle van Jaarsveld, MSc.

  Leeranalyses en doelen stellen

  Doctoraatsonderzoeker met een achtergrond in de cognitieve psychologie. Onderzoekservaring op het gebied van doelen stellen in het hoger onderwijs.

  Gabrielle van Jaarsveld

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen