Vragen

Campus Woudestein

Let op: we gebruiken je Studielinkmailadres voor alle communicatie. Zorg er dus voor dat je mailadres klopt en dat je het regelmatig checkt op berichten.

Aanmelding, inschrijving en ICT

ESSB: Voor vragen over je aanmelding en de benodigde documenten, kun je contact opnemen met onze admission officers: bachelor@essb.eur.nl of master@essb.eur.nl  

ESSC: Neem contact op met het Erasmus Student Service Centre (ESSC) als je vragen hebt over je inschrijving, het betalen van je collegegeld, je ERNA account en je collegekaart. 

ICT Service Desk: Stuur een e-mail naar servicedesk@ict.eur.nl voor hulp met de ICT-voorzieningen op de campus.

Studie-gerelateerde zaken

Voor specifieke contactinformatie van het Educational Office (voor vragen met betrekking tot roosters, keuzevakken, introductiesessies en boeken), de Examination Board (voor alle (vrijstellings)verzoeken of bezwaarschriften met betrekking tot de reglementen beschreven in de Onderwijs- en Examenreglementen (OER)), de studieadviseurs (voor informatie en advies over je opleiding, begeleiding bij de studie op het gebied van het onderwijsprogramma, compensatieregelingen, studievoortgang en persoonlijke problemen) en andere kwesties waar je tegenaan kunt lopen (bijv. juridisch advies), log dan in op de digitale leeromgeving (beschikbaar 1 week voor het begin van academisch jaar).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen