Toegelaten studenten - Bachelor

Heb jij je aangemeld voor een van de bachelorprogramma’s van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences? Om je te helpen een vliegende start te maken met je studie vind je hieronder een aantal praktische zaken op een rij.

Inschrijving afronden

Je bent ingeschreven zodra in Studielink de status van je inschrijfverzoek is veranderd van ‘verzoek ingediend’ naar ‘ingeschreven'. Sta je nog niet ingeschreven? Volg deze 5 stappen om je inschrijving af te ronden.

Heb je vragen over je inschrijving? Neem dan contact op met het Erasmus Student Service Center.

Collegegeld betalen

Vanaf juni is het mogelijk om het collegegeld te betalen. De manier waarop jij je collegegeld wilt betalen moet je aangeven in Studielink. Meer informatie over betalen collegegeld.

Heb je vragen over het betalen van je collegegeld? Neem dan contact op met het Erasmus Student Service Center.

Collegekaart

Binnen twee weken nadat de status van je inschrijfverzoek in Studielink is veranderd naar ‘ingeschreven’ ontvang je per post je collegekaart en bewijs van inschrijving op het correspondentieadres dat je hebt opgegeven via Studielink. Studenten met een internationaal correspondentieadres ontvangen de collegekaart en het bewijs van inschrijving via de opleiding.

Start van het collegejaar & rooster

De officiële startdatum van collegejaar 2018-2019 is nog niet bekend. Het academisch jaar begint altijd in de eerste week van september. Het rooster voor het nieuwe collegejaar is vanaf augustus beschikbaar.

Introductieactiviteiten

De Eurekaweek 2018 zal plaatsvinden van 20 t/m 23 augustus. Voor meer informatie zie de website van de Eurekaweek.

Onze faculteitsvereniging Cedo Nulli organiseert elk jaar een eerstejaarsweekend. Dit weekend vindt plaats medio augustus. Meer weten? Ga naar de website van Cedo Nulli.