Executive Program Conscious Business

Ondernemen met bewustzijn

Onze wereld en economie hebben enorme veranderingen doorgemaakt. Denk aan de financiële crises, grondstoffenonzekerheid tot een wereldwijde pandemie en de dringende problemen volgend op klimaatverandering. Het is geen verrassing dat bedrijven, net als mensen, zich moeten en willen aanpassen. Duurzaamheid en wendbaarheid is niet langer iets waar ondernemers, directeuren en eindverantwoordelijk managers periodiek bij stil kunnen staan... Het moet centraal staan in hun organisatie. Voortbestaan en toekomstperspectief vraagt vernieuwing van kennis en handelen met ruimte voor álle stakeholders. Aanvullend op uw jarenlange ervaring in een minder duurzame wereld biedt het Executive Program Conscious Business actuele kennis en handvaten om uw organisatie te transformeren. Het Executive Program Conscious Business ondersteunt het runnen van een bedrijf in een tijdperk van verandering.

Waarom is het Executive Program Conscious Business interessant?

Bedrijven willen bijdragen aan de samenleving. Juist bedrijven kunnen een force for good zijn. Om hieraan optimaal vorm te geven is actuele kennis en het mobiliseren van álle krachten binnen én buiten het bedrijf van kardinaal belang. Dit vraagt ondernemen met bewustzijn!

Het Executive Program Conscious Business gaat in op:

 • Een hoger en gemeenschappelijk doel, de purpose
 • Actuele kennis over leiderschap, kennis die positieve verandering bekrachtigd
 • Diepgaande inzichten in organisatiecultuur
 • Stakeholderinclusie
 • Hoe transformatie processen manifest te maken

Het Executive Program Conscious Business biedt:

 • Een bootcamp en een deepdive | iedere module is 2 dagen van samen 8 blokken
 • Kennis uit 6 Europese universiteiten en business schools
 • Kennis & informatie op basis van good practices
 • Interactie peers | leren met en van elkaar
 • (Inter)Nationale docenten en thought leaders
 • Een besloten setting met maximaal 25 deelnemers

Voor wie is het Executive Program Conscious Business?

Het Executive Program Conscious Business is specifiek bedoeld voor ondernemers, directeuren en eindverantwoordelijk managers van (mkb) bedrijven, waaronder familiebedrijven. Adviseurs en managers op andere niveaus verwijzen we graag naar ander aanbod van Impact Centre Erasmus via de website of stel uw vraag via mail aan impactcentre@eur.nl.

De Bootcamp van het Executive Program Conscious Business wordt voor het eerst in 2023 in Nederland aangeboden, de Deepdive volgt in 2024. Ook in andere landen wordt vanaf 2024 de Bootcamp van het Executive Program Conscious Business aangeboden. In Nederland is het Executive Program Conscious Business gedeeltelijk in de Nederlandse en Engelse taal, dit vanwege de gedeeltelijk internationale sprekers en docenten.

Praktische informatie 

Data

22 en 23 november 2023

Locatie

n.t.b. Rotterdam

Investering Bootcamp

Euro 1.750,=* vrij van btw, incl. avondprogramma en diner op de eerste dag en een overnachting met ontbijt!

 *Dit speciale tarief is uitsluitend voor de eerste lichting deelnemers van het Executive Program Conscious Business. We vragen u ons te helpen het Executive Program Conscious Business op verschillende momenten te evalueren en te optimaliseren t.b.v. de volgende leergangen in Nederland en Europa.

Deelname

U kunt kiezen voor deelname aan alleen de Bootcamp of beide modules: Bootcamp en Deepdive. Na de Bootcamp kunt u besluiten ook de Deepdive te volgen. De data in 2024 voor de Deepdive worden later dit jaar bekend gemaakt. U kunt uw interesse kenbaar maken op het aanmeldformulier.

Via het aanmeldformulier kunt u aangeven dat u graag wil deelnemen. Ook kunt u op dit formulier vragen stellen. We nemen contact met u op voor het plannen van een intakegesprek met de programma organisatie van het Impact Centre Erasmus.

Het intakegesprek is bedoeld als:

 1. Peer Check-in. De peer check-in is bedoeld om te bepalen of uw rol in het bedrijf u de gelegenheid geeft optimaal gebruik te kunnen maken van de inzichten uit het Executive Program Conscious Business.
 2. Profiel Check-in. We krijgen graag vooraf meer inzicht in het profiel van uw bedrijf.

Contact en vragen

E-mailadres
impactcentre@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen