Tijdschriften aanvragen

Let op! 
Het gebouw van de Universiteitsbibliotheek is van 13 juli tot en met 18 augustus gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Lees alles over onze dienstverlening in deze periode

Een tijdschrift in gedrukte vorm kun je niet lenen, maar wel inzien en kopiëren. De huidige jaargang (afleveringen van dit jaar) van de algemene tijdschriften is te vinden in de Universiteitsbibliotheek (UB) op West 0 en die van de vakspecifieke tijdschriften op East +1. De oudere jaargangen staan in een gesloten magazijn.

Wil je een oudere jaargang van een tijdschrift inzien, dan kun je dit via het online formulier aanvragen met een maximum van vijf jaargangen per keer. Op het formulier kun je aangeven of je de volgende dag naar de informatiebalie in de UB komt of dat je via e-mail geïnformeerd wilt worden wanneer de jaargang(en) voor je klaar staat.

In sEURch is het signatuur (of call number) van een tijdschrift te vinden. Dit is meestal een P-nummer of een Z-nummer (bijvoorbeeld P 10.976).

Voor een groter aantal dan vijf jaargangen kun je bij de informatiebalie in de UB (West 0) terecht of via het online formulier een afspraak maken.

In de ISS-bibliotheek staan de huidige en oudere jaargangen in open opstelling.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen