The Eurekaweek will definitely go on!
Eurekaweek & Covid-19 - Update

The Eurekaweek will definitely go on!

Nieuw Scenario Eurekaweek 2020

Een paar weken geleden besloot de Nederlandse regering om alle evenementen tot september 2020 te verbieden om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Hierdoor zal de Eurekaweek in een andere vorm plaatsvinden dan aanvankelijk gepland. Toch gaat de Eurekaweek door! De introductieweek vindt plaats gedurende de oorspronkelijke data: 17 t/m 20 augustus. Daarnaast is er op 16 augustus een internationale dag die alleen bedoeld is voor internationale studenten.

Nieuw scenario
De zogenaamde ‘Blended Eurekaweek 2020’ zal bestaan ​​uit zowel online als offline activiteiten; online omdat het mogelijk is en offline als het mogelijk is!

Het eerste deel is een interactief digitaal platform waar je de kans krijgt om in contact te komen met andere studenten en verenigingen. Hier vind je informatie over de stad Rotterdam, de Erasmus Universiteit en je nieuwe studentenleven. Het geeft je alles wat je moet weten om je studie op de juiste manier te starten. Naast het online platform gaan we ook meerdere activiteiten organiseren in de stad Rotterdam. Deze activiteiten sluiten uiteraard aan bij de maatregelen van de overheid.

Registratie, tickets en programma
De pre-registratie is nog open! Pre-registreren kost niets en is niet bindend. De officiële kaartverkoop start op 1 juni. Updates met aanvullende informatie over het exacte programma en de kaartverkoop volgen binnenkort. Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates!

Meld je aan en “Discover (y)our Identity”!

Vriendelijke groeten,
Eurekaweekbord 2020