Naar een nieuw pensioenstelsel in Nederland

Naar een nieuw pensioenstelsel in Nederland

Op donderdag 5 juni a.s. organiseren Netspar en Erasmus School of Economics gezamenlijk een interactieve en inhoudelijke conferentie over de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel.

De ochtend staat in het teken van de huidige voornemens en mogelijke oplossingen. In de middag zal een aantal vooraanstaande experts uit Canada, de Verenigde Staten, Australië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk hun mening geven over het Nederlandse stelsel en aangeven welke oplossingen zij in hun land hebben gevonden. De bijeenkomst is bedoeld voor een breed publiek van wetenschappers, toezichthouders, pensioenfondsbestuurders, sociale partners en andere geïnteresseerden. Aan het eind van de conferentie verwachten wij een aantal nieuwe ideeën te hebben waarmee de beloofde brede pensioendiscussie kan worden gevoed.

Deze bijeenkomst is specifiek gericht op pensioenfondsbestuurders maar medewerkers van Netspar-partners en Netspar-fellows zijn ook van harte welkom. Klik hier voor het programma.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Sylvia van Drogenbroek, evenementencoördinator van Netspar, tel: 013 466 3206 of Ronald de Groot, rdegroot@ese.eur.nl, 06 53 641 846.

Locatie:

M-gebouw campus Woudestein (plattegrond)

Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA Rotterdam