Nieuwe leden Raad van Toezicht

Mevrouw J.M. (Marja) van Bijsterveldt-Vliegenthart en prof.dr.ir. C.J. (Hans) van Duijn zijn door minister Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Toezicht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. ​

Mevrouw Van Bijsterveldt-Vliegenthart is directeur-bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij was staatssecretaris en later minister van OCW in de jaren 2007-2012. Daarvoor was zij onder meer burgemeester van Schipluiden. Ze is benoemd voor de periode van 1 december 2015 t/m 30 november 2019.

Prof.dr. Van Duijn is hoogleraar Wiskunde aan de faculteit Wiskunde en Informatica van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Tot begin 2015 was hij rector magnificus van de TU/e. Daarvoor was hij decaan van de faculteit Wiskunde en Informatica van dezelfde universiteit. Professor Van Duijn is benoemd voor de periode van 1 augustus 2015 t/m 31 juli 2019.

 

Mevrouw Van Bijsterveldt-Vliegenthart en professor Van Duijn vervangen in de Raad van Toezicht respectievelijk V.C.M. (Véronique) Timmerhuis en F.W.H. (Erik) van den Emster, wiens termijnen waren verstreken.

 

Meer informatie

Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam, T 010 4081216 of E press@eur.nl