Vierde MOOC live: Deception Detox

Vierde MOOC live: Deception Detox

Onlangs is de vierde MOOC van de Erasmus Universiteit Rotterdam live gegaan op Coursera: Deception Detox – how solid science can help you save the world! De MOOC bevat input van verschillende internationale topwetenschappers. 

In de MOOC (Massive Open Online Course) ‘Deception Detox – how solid science can help you save the world!’ – ontdekken deelnemers hoe belangrijke concepten in de statistiek en wetenschappelijke methodes ons kunnen helpen onderscheid te maken tussen waarheid en fictie. En ook: hoe we kunnen zorgen dat we meer positieve invloed hebben op de wereld.

De MOOC is gemaakt door Impact Centre Erasmus en Erasmus University College en bevat input van verschillende internationale top wetenschappers, zoals Behavioral Economist Dan Ariely (die een eredoctoraat krijgt tijdens de komende Dies Natalis), filosoof Peter Singer en happiness researcher Elizabeth Dunn. Benieuwd naar de MOOC? Ga dan naar Coursera: Deception Detox.

Versterken onderwijs
Op dit moment staan er drie MOOCs van de EUR live op Coursera: Econometrics, Innovation Management en Serious Gaming. Met de ontwikkeling van MOOCs wil de Erasmus Universiteit haar onderwijs internationaal op de kaart zetten. Hierdoor kunnen deelnemers van over de hele wereld gratis deelnemen aan het onderwijs van de EUR. Daarnaast is het de ambitie van de universiteit om de MOOCs te gebruiken om het campus-based onderwijs verder te versterken.

Meer over digitalisering van het onderwijs op deze site.

Meer informatie

Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam, 010 4081216 of press@eur.nl